Om tut

Denne blog handler om min hverdag og min rejse som Chefens lydige tøs. Jeg skriver mest af alt for at komme af med mine tanker, men måske også for at vise omverden, at man kan have et lykkeligt og velfungerende bdsm forhold, der kører 24/7.

Tut er en lykkelig ejet tøs. Jeg er ejet af Chefen, og hans mærke er brændt ind i huden på mig. Et mærke jeg er stolt af, og som viser omverden mit tilhørsforhold.

Chefen bestemmer ALT  over mig – ellers ville der ingen dybere mening være i at eje en anden person. For os er dette ikke et erotisk game krydret med dominans, men vores virkelighed, og den måde vi har valgt at leve på. Vi ønsker ikke et ligeværdigt forhold, men at han ejer mig – med alt hvad dette indebærer. Et enormt ansvar som han har valgt at tage på sine skulder mod til gengæld at få min absolutte lydighed, underdanighed og hengivenhed.

Jeg er 35 år – bdsm har altid været min seksualitet og ikke mindst omdrejningspunkt i, hvordan jeg ønsker det perfekte parfold er.

Du kan kontakte mig på tut@lydig.dk – for spørgsmål eller lignende.

7 thoughts on “Om tut

 1. Læste lidt dit blog indlæg, selvom jeg “kun” er 24 år gammel så kan jeg alligevel sige så meget, at din chef nok har ret i at det er naturligt, men på mange måder virker det også som om at Tut forlanger ret meget i stedet for at være det chefen forlanger. Jeg vil helst ikke være bebrejdende, men Tut du kunne måske arbejde lidt med det faktum at fordi man er ejet så har man ikke så meget at skulle have at sige. Nu ved jeg jo self. godt at du bruger bloggen som selvterapi som de fleste gør og man derfor måske ikke kender alle dine tanker bag når du skriver at “der måske ikke er så meget tilbage i Tøseland”.

  Jeg er selv en ung Herre og ejer en Tøs på 25 år, det der er omdrejningspunktet og gør at jeg holder gnisten helt intenst konstant er, at seancerne eller begivenhederne ikke er så meget i fokus men mere forholdet. Jeg elsker sex og benytter mig af Tøsen hver aften, nogle gange giver jeg hende en orgasme andre gange ikke. Men vigtigst er at man arbejder for forholdet ikke oplevelserne, for de skal nok komme 🙂

  Håber det gav en ny vinkel!

  Smæk og hilsner herfra…

 2. Hej Rune

  Selvom man er ung, kan man jo sagtens have sine meninger. Du har ret i, at jeg ikke skal forlange eller forvente noget. Det her indlæg var måske nok også henvendt til Chefen – om at nu trænger jeg alvorligt til at blive rusket rundt, ellers er der fare for en sur og muggen tøs. Det skal siges, at vi begge har virkelig travlt, så det er ikke altid, at der bliver ofret den nødvendige energi på perverse tanker og lyster. Nogle gange bliver jeg frustreret, og så laver jeg et indlæg a la dette. Pænt – nej vel nok ikke. Nødvendigt ja, ellers vil jeg koge over indvendigt. Så ja bloggen er også selvterapi.

  Jeg elsker også sex, men jeg får langt fra sex hver aften. Mit fokus er dog ikke på, at jeg skal komme – men at tilfredsstille min Chef.

  tut

 3. Hej.
  Jeg er en tøs på prøve hos min Herre og er helt ny i dette univers. Det har altid tiltalt mig og jeg har nu kastet mig ud i det. Men jeg bliver mødt med grimme holdninger fra nogle venner og ved ikke helt hvordan jeg skal tolke det? Kunne du have nogle gode råd?
  Der ud over så ved jeg intet om at være hans tøs 24/7 og ved ikke engang hvad det indebærer. Hvis du måske kunne forklare mig universet lidt mere, så jeg har mulighed for på bedste vis at tilfredsstille min Herre.
  Venlig Hilsen
  en ny tøs

 4. Eva – det handler jo om at være tro mod sig selv og de drømme, man har for ens liv. Andre skal ikke diktere dine lyster og drømme. Rigtige venner vil støtte, men måske spørge nysgerrigt ind for at sikre sig, at du er okay.

  Gør det i dit tempo 🙂

  tut

 5. Hej Tut.

  Jeg har de sidste 2 dage læst dine indlæg du har lagt ind og jeg må indrømme at jeg er meget overrasket at du kan gør det, Jeg synes det er fantastisk at du kan slå din hjerne fra og lade chefen styre dig.
  Jeg er selv en tøs der prøver at gør sit bedste for sin herre. Det hele er meget nyt for mig, men jeg kan li det og nyder det, og jeg har kun fået mere inspiration af at have læst dine indlæg 🙂

  Hilsen Louise

 6. Hej tut

  Jeg fik til opgave af min Miss at læse din blog, jeg må nok sige at jeg stræber efter at blive så dygtig som du.

  Jeg er en ung fyr/tøjte på 22 som er så heldig at have fundet den perfekte ejer

  Dog kan jeg ikke finde ud af at cleare mit sind når hun har mig hængt op for at lade mig piske. Så flere gange piver jeg.

  Har du nogle råd?

  Jeg skmmer mig jo over jeg ikke bare kan tie stille

  Mvh mousie

 7. Hej tut

  Jeg tænkte pludselig på dig fordi vi lyttede til Leonard Cohen og jeg tænkte at du på et et tidspunkt nævnte ham.

  Undskyld at jeg ikke har skrevet før. Måske har du fået flere børn og er derfor så optaget af dem, eller at du er som mig blevet lidt vanilla…Eller er det din Chef som siger at du skal ikke det ene eller det andet…

  I alt fald, så sender jeg noge af mine feer til dig …

Der er lukket for kommentarer.