Tips til legetøj?

Et nyt år betyder nye muligheder. Mulighed for at udleve sine drømme, opnå ens ønsker og være til stede i nuet. Jeg kender ikke dine og drømme og ønsker – kun mine egne.

Jeg ønsker flere af de nære stunder, hvor alt bare føles godt. Jeg ønsker at blive mere lydig, og ikke hakke på min Chef. Dette sker naturligvis ikke tit, men det sker. Jeg ønsker mig mere sex i 2015  – med en baby i huset er det svært at finde tiden til det. Det bliver mere – nu har vi måske en time for os selv, lad os dyrke sex selvom vi måske ikke lige er tændte. Bagefter er det jo fedt, og jeg har god energi.

På jagt efter…

Vi er også enige om, at det kunne være godt med noget nyt og spændende legetøj eller tøseudstyr. Så har du idéer eller tips til dette, så skriv en kommentar – gerne med links.

4 thoughts on “Tips til legetøj?

 1. Så er der igen gået et år. Tillykke med fødselsdagen.
  Håber du nyder den lille. Der skal nok blive tid igen til DIN CHEF og leg hvis jeres forhold er stærkt.
  Hilsen Wawe

 2. Halløj Tut,

  Jeg har i mange år fuldt din blog og har i længere tid ville opfordre dig til, at kigge nærmere på Sexlegetøj hos Leluxe.

  Kender ejeren og forsøger at udbrede kendskabet til dem. De skifter snart ud i hele deres sortiment og skulle meget gerne få noget legetøj som vi ikke umiddelbart ser så meget af her i Danmark.

  Hvis du skulle ende med at handle hos Michael som ejeren hedder, så hils gerne fra Rune, kunne være du kune spare en mønt eller to mod en anmeldelse af produktet på din skønne blok.

  De bedste Hilsner

  Rune

 3. Kæe Tut,
  Her kommer et forslag til sexlegetøj (af en type jeg tror du vil synes om):
  Ting du formentlig allerede har – ellers køb eller lav selv :
  1. to ankelmanchetter og to håndledsmanchetter
  2. et halsbånd og en kort lædersele som kan fungere som pandebånd
  3. en ganske kort metalkæde med to karabinhager således at den kan fastgøres til håndledsmanchetterne (når hænderne er låst sammen på ryggen) og til ringen bag i pandebåndet. Fastgjort korrekt vil de sammenlåste hænder nå højt op på ryggen med fingrene mellem skulderbladene, og hovedet være bøjet stærkt bagover således at slavinden ser lige op i loftet. (I denne stilling er ryggen stærkt svajet så både bryster og bagdel præsenterer sig meget smukt).
  4. en lidt længere metalkæde, også med to karabinhager, og med en ring i midten. Denne kæde fastgøres til ankelmanchetterne – slavinden skal kun kunne trippe, altså gå med ganske korte skridt.
  5. endelig en lang kæde fra ringen i midten af ankelkæden til ringen på forsiden af halsbåndet. Denne kædes længde skal afpasses således at slavinden tvinges til at stå stærkt foroverbøjet. Pga. det bagoverbøjede hovede ser hun dog nu ligefrem (det gør det nemmere for hende at trippe omkring i stuen, gå rundt ude i haven osv., desuden er hendes mund i passende højde for et BJ).

  Forslag til leg:
  Slavinden klæder sig af, beholder kun strømper og sko (stiletter, naturligvis) på samt evt. et taljekorset eller et bredt lakbælte. Manchetter og kæder påsættes som angivet ovenfor.
  På gulvet placeres et silkebånd som startllinje. Slavinden stiller sig på startlinjen, og på et givet signal, fx. et godt slag med ridepisk over ballerne, starter legen. Slavinden skal nu ”løbe” til mållinjen (fx. 10 m fremme, i en anden stue eller måske en længere strækning i haven), og med ridepisken sørger ”berideren” for at hun holder en passende fart. Forskellige forhindringer, som slavinden skal overkomme undervejs, f.ex. en lille skammel hun skal stige op på og ned af igen, kan øge morskaben.
  Noget reelt væddeløb kan der naturlivis kun være tale om hvis der er mere end én slavinde som deltager. Men hvis væddeløbsmomentet er vigtigt, kan man lave et ”omvendt væddeløb”: bruge et stopur og fastsætte at det skal tage mindst 5 eller 10 minutter at gennemløbe banen. Kommer slavinden for tidligt til målstregen, har hun valget mellem at blive stående til de 5 (eller 10) minutter er gået og udholde de mange slag med ridepisken, eller straks gå over målstregen og derfor tabe (mod uret). Vinder hun på denne måde mod uret, vil jeg forslå en flaske eau de parfum af mærket O de Lancome som præmie til slavinden. Vinder ”berideren” derimod ved at bruge sine armkræfter og piske slavinden over mållinjen inden tiden er gået, bør præmien for hans indsats være et glas isafkølet DOM Pérignon.

  God fornøjelse – og husk fotografiapparatet.

  Pulcher

Der er lukket for kommentarer.