Godt nytår 2014-15

image

Endnu et år er forbi – og meget er sket. Den største omvæltning er, at jeg er blevet mor. Det er vildt og noget helt særligt. Det er også en udfordring, når man lever på den måde, vi gør. Det vil jeg naturligvis fortælle mere om i det kommende år.

Om få timer skriver vi 2015 – et nyt år, nye dage og timer. Der er nok at se til, og jeg glæder mig allerede. Chefen og jeg vil også benytte lejligheden til at ønske jer alle et godt og lykkebringende nytår.

1 thought on “Godt nytår 2014-15

  1. Tak i lige måde Tut.

    Ja, jeg savner også at læse “nyt” om det der sker i jeres verden, men forklaringen er jo så oplagt som den næsten kan være det… At blive forældre er et helt “lille job” i sig selv, hvor min erfaring er at både økonomi og tid skal tilpasses, så det hele nås… Ikke altid lige let, når fornuften “vil” et og sjælen noget andet… Kalender og skema er “gode midler” og som jeg læste i dit sidste… De små stunder… Forfølge og udnytte dem var også vejen frem for os, men et eller andet sted… Det har jeg så på fornemmelsen at i har styr på og held og lykke med det…

    Mange hilsner, LarsK

Der er lukket for kommentarer.