Tid til sex

lys

Andre må kunne nikke genkendende til, at ens sexliv bliver en smule mere planlagt med små børn i huset. Sådan er det også blevet hjemme hos os. I går havde jeg en større plan, der skulle falde i hak, så vi kunne nyde aftenen og hinandens selskab. Heldigvis ville den lille, som jeg ønskede, og vi kunne endelig nyde hinanden foran pejsen. Dejligt for det var længe siden, at vi har haft tid til den slags.

Nu har vi allerede aftalt en ny tid til lidt mere sex – hvor sexet 😉 Men sådan må det bare være på nuværende tidspunkt, hvis det hele ikke skal gå helt i stå – og det ville da være ekstra synd.

3 thoughts on “Tid til sex

 1. Først og fremmest tillykke med den lille ny.
  Er det ikke rimeligt hårdt at være mor og samtidigt leve som i nu har gjort ? Herren må jo stå lidt i baggrunden og det er vel meget naturligt nu hvor der er en lille herskerinde, Men kan man egentlig leve i et 24/7 BDSM forhold og samtidigt have børn ? Synes jeg har kigget rundt på nettet men kan ikke rigtig finde noget om det. Man er jo lidt låst og kan ikke gøre som man vil.

  Håber nu bare du har det godt og ikke stresser rundt med Herre/barn 🙂

  Kh
  John

 2. Hej Tut,

  Glæder mig at i så småt vender “tilbage”… Før noget andet… At få en lille ny, har været en af mine absolut største oplevelser overhovedet… Det er så sket mere end en gang og det kan være noget af job af få “prioriteret” hinanden, når det hele skal falde på plads. Ikke kun som “mor og far”, men også som “hustru og ægtemand”… Det er så ret overordnet om det vedrøre et forhold i BDSM universet eller ej, for uanset skal viljen til det være der… Vores “poder” er så blevet store og fløjet fra reden og ja… Jeg føler at netop fordi vi holdt fast i at der skal være plads til mere end blot et “godnat skat og sov godt kys”, må der prioriteringer til… Vi har haft glæde af en flok “besseforældre” som har “taget fra”, også når “hovsa” er opstået… Hovsa har i flere tilfælde været en ødegård i Sverige, der kunne lejes for et par dage… Der må “vi” så sige vi har noget at leve op til, for vi er selv på vej til at blive “besseforældre”… En kalender er et godt værktøj… Prioriteret sex… Når først man “vinder”, stiger viljen til at vinde endnu mere og for os kom der et ret stort fokus på at få noget ud af selv de små øjeblikke… Det “spontane” kan opstå, når poderne drager med venner i svømmehallen eller andet… Sport er sundt… Det er nok lige tidligt nok endnu for jeres lille, men når børn vokser op, kan “kvalitetstid” bruges konstruktivt, når der skal laves mad, hænges vasketøj op osv… Som du er inde på John… Der findes næsten ikke noget, udover det “fortvivlende”… Her har jeg det sådan at så må jeg være “stærk” og på forkant med hvor “tingene” er på vej hen… En “stresset sub” er ikke noget jeg holder ud og jeg er ligeglad med om det kaldes for “overgreb” eller “støtte” til det der nu ligger for i hjemmet… Kan hun ikke, gør jeg det… Hun får en “omgang” og må finde sig i at være en “parentes” i det jeg føler skal laves… BDSM er et vidunderligt univers til det her… Mandelogik vs kvindeintuition… Det handler ikke om kvæle kvindeintuitionen, men at sige jeg forstår den… Uha, kan jeg bare nøjes med at “støtte”, så sker der et eller andet, som hverken skal forklares med logik eller intuition, men blot “opleves”… Det er nok her jeg føler langt de fleste ryger ud af de “mainstreamede”, for det vi som mennesker gerne vil opfattes som… Et unikt individ… Når to af den slags “mødes” og vil bygge et forhold op med et BDSM univers i midten, ja, så er det min følelse at det kun bliver endnu mere unikt… For os har det faktisk kun trukket i den retning og jeg er for længst kommet til at min “rolle”, jo netop ikke kun betinges af mig alene, men af os begge og det vi hver især bidrager med…

  Held og lykke…

  Mange hilsner, LarsK

 3. Tillykke med den lille. Jeg har skrevet til dig i gæstebogen ,da jeg har tænkt meget over hvordan man kan praktisere et forhold som jeres med børn i huset. Alt det jeg har jeg skrevet om i gæstebogen måske skulle jeg have skrevet det her i stedet for. Hilsen Lene

Der er lukket for kommentarer.