Livet har ændret sig

Har længe gået og tænkt over, om dette emne hører til på min blog? For og imod, og det er alligevel så privat. Nå, men her kommer alligevel nogle af mine tanker. Vi er blevet forældre til en lille pige, og hun er selvfølgelig skøn. Svært at beskrive denne lykke 🙂

Det er klart, at umiddelbart efter en fødsel, er det ikke lige sex og bdsm, der er det, der fylder mest. Jeg har nu en baby, der kræver min fulde opmærksomhed på et helt andet plan. Man kan godt sige, at Chefen er blevet skubbet en anelse i baggrunden, hvilket han ikke er vant til. Heldigvis går det rigtig godt, og vi er ikke langt fra at have overskud til noget mere kinky i vores liv igen.

Det vil aldrig blive det samme som før, men jeg håber, at vi sammen kan genfinde det hele. Det er jo ikke sådan, at vores “roller” eller personer har ændret sig ved at blive forældre. Lige nu nyder vi sommeren og nogle gange er det rart, at livet ændrer sig 😉

Det er også derfor, at jeg ikke har været så flittig med at få opdateret min blog.

6 thoughts on “Livet har ændret sig

 1. Først og fremmest tillykke med jeres familieforøgelse; det er virkelig en stor begivenhed i livet. Jeg kan genkende din beskrivelse af din følelse for jeres lille datter og din overvældende trang til at give hende al din opmærksomhed. Fra naturens side er spædbørn i stand til at dominere deres mødre totalt, og der er sikkert en god og funktionel årsag til, at det er sådan.
  Når det er sagt, så er mange parforhold gået i stykker, fordi konen i samme øjeblik hun bliver mor skubber sin mand i baggrunden og glemmer sine forpligtelser overfor ham. Faktisk er jeg bekendt med nogle konservative amerikanske bibelskoler, hvor netop denne problematik er en del af pensum, og hvor vordende mødre bliver rådet til at huske på, at de stadig skal adlyde deres mand og sætte ham i første række, også efter fødslen. Jeg er ikke religiøs overhovedet, men jeg er sikker på, at der også er en god grund til den lære: Børn er bedst tjent med at vokse op i stabile og harmoniske familier.
  Med jeres baggrund er i langt foran på point i forhold til “normale” par, men det er alligevel vigtigt, at chefen bliver ved med at være chef, og det kan godt kræve indsats af lidt velvalgt disciplin fra tid til anden, så du ikke glemmer din plads.
  KH Æggehovedet

 2. Det var da ellers noget af en smøre Æggehoved.

  Jeg læste selv netop indlæggwt som et udtryk for at det ER de godt klar over og at de var på vej tilbage, men også at de BEGGE nød lidt forandringer og levede med livets omskiftelighed.

  Ingen kursushenvisninger fra mig tut og Chef. Bare et rungende tillykke med den lille:)

 3. Jeg kan sige, at jeg vil sætte mit barns behov forud for Chefens. Barnet kan intet selv og er afhængig af sine forældre – det er Chefen ikke. Vi har begge valgt, at livet skulle ændre sig, og vi nyder begge dette. Dermed ikke sagt, at vi ikke savner bdsm og sex – selvfølgelig gør vi det. Igen er det et spørgsmål om prioriteringer, og hvad det på dette tidspunkt er vigtigst for os.

  Som personer ændrer vi os jo ikke grundlæggende ved at blive forældre. Chefen er stadig Chef, og jeg er stadig tut. Med tiden er jeg sikker på, at det hele falder naturligt på plads igen.

  tut

 4. Et stort tillykke med den datteren!
  Jeg håber du vil skrive lidt om, hvordan I håndterer tingene undervejs, for det er jo et spændende emne.
  Hvordan fungerer den grundlæggende dominans med sådan en lille ny i huset?

  Kh, KBH

 5. Hej Tut,

  Rigtig hjerteligt tillykke med den lille ny… Det er rigtigt at sådan en begivenhed, får meget til at pege i retning af “forandringer”… Der kommer også en del erfaringer med… Meget er man klar over og har en masse forventninger til og der kommer også tider hvor det “svære” kan være at få plads til nærværet… Jeg er selv far… Elsker at være det… For det er en del af det der førte os sammen, der gjorde at jeg blev det… Om det er et råd eller ej… Jeg føler vores succes bunder i at vi i de “svære stunder” er gode til at minde hinanden om det der førte os sammen og med det forsøge at give plads til det der skabte gløden, således at den holdes i live… Det er faktisk ret simpelt og ikke særligt meget der skal til… At vi også forandre os som mennesker… Tro mig… Det gør vi og jeg fristen næsten til at skrive, hvad enten vi vil det eller ej… Og en gang i mellem kræver det vilje at gøre det “hånd i hånd” med vores kære…

  Jeg mindes et indlæg du skrev for et stykke tid siden… Når BDSM bliver hverdag… Trygheden og roen jeg så i det… Jeg føler det er et rigtigt godt bud på et minde om det der får jer til at “hænge sammen”… Og medmindre i planlægger flere “små prinsesser” her og nu, kommer der snart “små åndehuller”… Hos os har “besseforældre” været en gave… En weekend, gerne en lidt lang en… En ødegård… Godt nok er vores børn fløjet fra reden, men jeg pakker sgu tasken alligevel… Reb, et par flasker vin og et styk “Wunderwife”… Held og lykke…

  Mange hilsner, LarsK

 6. Hej tut,

  Tillykke til dig og din øverstbefalende på den nye ankomst til din familie. Jeg er sikker på, at barnet er smuk. Hvordan kunne det ikke være?

  Ja, jeg læser din blog kære tut, det hjælper mig med at holde op på mit danske.

  Tak for at dele din dejlige nyheder.

  Mange glade hilsner,
  Isabella

Der er lukket for kommentarer.