På jagt efter…

lyserødtkorsetfront

Her kan du se mit “gamle” halsbånd

Jeg er på jagt efter et nyt permanent halsbånd – det vil sige et halsbånd, der kan bruges til daglig uden det vækker for meget opsigt. Chefen vil gerne have, at jeg får halsbånd på igen. Jeg fik halsbåndet af i efteråret, da jeg led meget af kvalme. Det er ovre nu, så Chefen satte halsbåndet om min hals. Vi prøvede med det “gamle” stålhalsbånd, som jeg har haft på i nogle år. Jeg får desværre ondt i nakken af at have det på, så jeg vil gerne finde et nyt.

Men hvor finder jeg et unikt, pænt, enkelt og smukt halsbånd? Hjælp modtages gerne med kyshånd.

2 thoughts on “På jagt efter…

  1. Hej Tut, jeg er ny læser på din blog, og nyder meget at blive inspireret af din tilgang til det at være tøs.
    Hvis du endnu ikke kender denne side allerede, så vil jeg klart anbefale dig at kigge lidt rundt, forskellige håndlavede halsbånd af private håndværkere verden over, måske er der noget for dig?
    https://www.etsy.com/dk-en/search?q=bdsm%20collar&ref=auto1

  2. J er personligt glad for Axsmar Axsmar. Deres Talena serie ligner det, du har; men har en bedre anatomisk udformning. Endvidere findes det i 3 forskellige tykkelser & omkreds efter specifikation.

Der er lukket for kommentarer.