Tanker om dominans

læderkorset2

Vi talte om forskellige former for dominans i går aftes. Ofte taler vi om stort og småt, men emnet var lige dominans i går aftes under bruseren. Dominans er jo et vidt begreb, og der findes mange former for dominans. Der findes erotisk dominans, der kun foregår som en del af sexlivet, men også dominans, der foregår 24/7 – hvilket er den form, vi praktisere herhjemme. Det vil sige, at Chefen er ham, der bestemmer – både i hverdagslivet og i vores sexliv.

For os er den smukke dominans, når man får den underkastede til at acceptere og adlyde den dominerende af egen fri vilje. Simpelthen for den underkastede ønsker dominansen i sit liv. Acceptere at det er bedst sådan. Der findes andre eksempler på, at dominans kan tvinges udføres gennem trusler og fysiske overgreb. Denne type er for os ikke den gode måde – det har i min verden slet ikke noget med bdsm at gøre.

Selv har jeg acceptere for længe siden, at jeg trives bedst med dominansen i min hverdag. Det, at jeg ved, hvad Chefen forventer af mig, er berigende og givende for mig. Jeg føler mig ikke undertrykt – tværtimod elsket og passet på. For mig handler det også om at give sig hen – overgive sig og sænke/fjerne paraderne. Det er først her, at jeg føler mig helt fri.

Udfordringen ligger nok mest i at acceptere og adlyde, selvom man måske i et givent tilfælde ikke er enig med den dominerende. Tror det er ganske naturligt, at ens krop og sind stritter imod. Det er også her, at eventuelle konflikter og ulydighed for mit vedkommende kan opstå. Det kan være svært at acceptere noget, man er lodret uenige i. Men med årerne bliver man bedre, det er i hvert fald min erfaring. Jeg vil dog også lige pointere, at hvis min Chef ikke var så lydhør overfor mig og mine tanker, tror jeg, at jeg ville have det sværere. Men oftest lytter han jo netop til mig og mine tanker, inden han træffer en beslutning.

En anden ting jeg har tænkt på er, at jeg finder en indre glæde i at behage min Chef. Komme ham i forkøbet med ting, service eller lignende som han ikke forventer, men bliver glad for. Det er min måde at vise min kærlighed på.

1 thought on “Tanker om dominans

  1. Hej Tut…

    De “små ting” i hverdagen, der får et forhold til at bestå… Måden man lever op ti hinanden på… I et BDSM forhold, som jeres… Det er bare det der får det hele til at springe ud hos mig, når jeg læser det… Min egen “kæphest”… Det der gør at jeg får “min skønne” til at stråle, er når jeg gør “mit” ordentligt… Jeg kender ikke noget smukkere ind hendes “indre”… Ja, det er sgu det der får mig til at købe blomster, “uden grund”…Snurrer rundt om hende og “mærke” hende, hver gang jeg ser hende… Det betyder jo alt for mig at hun er “i orden”… At det så sker gennem et D/s forhold… Jeg er for længst gået fra “hvorfor” til “hvordan”… og jeg “øver” mig… Især i denne tid… Et begyndende forår… Findes der noget mere livsbekræftende… Det er nok “smag” når alt kommer til alt, men jeg nyder det… Nøjagtigt som jeg fik en kop kaffe til læsningen af det sidste du har skrevet… Tak for indlæggene…

    Mange hilsner, LarsK

Der er lukket for kommentarer.