Drømmen om udlån

Jeg drømmer stort set hver nat og er rigtig god til at huske mine drømme. Det er dog langt fra, at alle drømme er med et kinky twist, men det skete i natten til i forgårs.

Jeg drømte, at Chefen havde lånt mig ud til at nasty par – en dominant mand og hans tøs, der også var en smule dominerende. Målet for Chefen var at gøre mig hærdet og mere submissiv – måske var jeg blevet for fræk og kæk? Mens jeg var hos det her par, fik jeg smæk, så mine tøseballer var helt røde og hævet. Fine striber fra spanskrøret! Det endte med, at de tog mig til en slags fest eller samling, hvor jeg endelig fik øje på Chefen. Da han kaldte mig over, blev jeg meget lykkelig. Endelig var jeg tilbage, der hvor jeg allerhelst vil være. Chefen inspirerede striberne og virkede ganske tilfreds, mens jeg bare var glad for at lægge ved hans fødder. En indre ro bredte sig i min tøsekrop.

Derefter vågnede jeg og savnede bare så meget mit halsbånd! Heldigvis kunne jeg putte mig trygt ind til Chefen. Bagefter har jeg tænkt, at det er sjovt, hvad ens tøsehjerne kan finde på. Jeg tænder sådan set ikke rigtig på udlån – ville dog til enhver tid gøre min Chef tilfreds og gøre, hvad han ønsker af mig. Og da det tænder mig at stå til rådighed for min Chef og hans ønsker, så ville jeg ikke kunne udelukke, at jeg ville tænde på det. Men omvendt er det ikke noget, jeg som sådan går og ønsker, der vil ske.

5 thoughts on “Drømmen om udlån

 1. Hej tut,

  Følger ofte med i din blog og dit liv…. sikke en fræk drøm :o)

  Du skriver du vågnede og straks savnede dit halsbånd, har du ikke et du plejer at gå med?

  hilsen
  Katrine

 2. Hej Katrine

  Jeg har det ikke på lige p.t., da jeg er gravid og lider af kvalme. Heldigvis er der kun 10 dage til termin.

  tut

 3. Hej tut.

  Sikker en spændende drøm. Men kan godt følge dig at det er bedst at være ved sin Herre eller i din situation chefen.
  og jeg vil da lige sige tillykke til jer med det kommende barn i venter jer.

  hilsen Louise.

 4. Dejlig nyhed. Tillykke til både dig og din chef med den lille ny :o)

  hilsen
  Katrine

Der er lukket for kommentarer.