Når bdsm bliver hverdag

lyserødtkorsetfront

Tænkte jeg lige ville dele et par tanke om emnet “Når bdsm bliver hverdag”. Os, der dyrker bdsm, har alle været nye i den sorte verden. Stået overfor en masse udfordringer, lyster og en god potion nysgerrighed. Selv har jeg stort set ikke dyrket andet end sex med dominans. Jeg nærmer mig med hastige skridt midten af 30erne og alligevel føles det nogle gange som om, at jeg har oplevet alverden indenfor denne her verden. Der skal meget til chokere mig eller få mig til at spærre øjnene op.

Om det er en god eller dårlig ting? – nogle gange ville jeg da ønske, at jeg kunne få sommerfugle i maven over en udfordring, der krævede mere af mig. At en given situation udfordrer mig i forhold til dominansen – jeg kan godt lide at blive presset ud i situationen, hvor jeg ikke lige har overblikket. Ellers rettere sagt bagefter synes jeg, det er fedt.

I starten af Chefen og mit forhold var der naturligvis en masse forventninger, afstemninger og udfordringer. De forsvinder med tiden, dels fordi Chefen har fået mig tilpasset til det verdensbillede, han har. Jeg ved, at det kun gør det værre at gøre modstand, for han får sin vilje før eller siden. Jeg elsker, når han får mig til at føle mig lille og sårbar – én han passer på.

Når parforholdets dominans kører 24/7, så er der naturligvis en række udfordringer. Dem, der kender mig, vil uden tvivl kunne sige, at jeg ikke er nogen hjernedød nikkedukke. Grunden til at jeg ønsker dominansen i mit liv er blandt andet, at jeg synes, det er den naturlige magtfordeling i et forhold. Manden har overblikket, og kvinden tjener manden – naturligvis med gensidig respekt overfor begge “pladser”. Jeg har det bedst, når jeg bliver guidet rundt i livet af min Chef. Jeg stoler i den grad på hans dømmekraft, og jeg anerkender, at han ved, hvad der er bedst for os og mig. Jeg er heller ikke den provokerende type, der skal udfordrer min Chef konstant. Men meget af “hverdags dominansen” tager jeg i den grad for givet, fordi jeg har levet med den så længe. Jeg går ikke rundt og er høj eller liderlig af, at Chefen siger sådan skal det være. Det hele bliver bare mere naturligt med tiden – andre ville måske sige, at vi har fundet vores “roller”. Roller i gåseøjne, da vi ikke spiller noget skuespil – det er vores liv.

Nå det var nogle strøtanker fra min verden en kedelig tirsdag eftermiddag 🙂

tut

 

2 thoughts on “Når bdsm bliver hverdag

  1. Det her har jeg ventet på… Nu kom det…Og alligevel får min overraskelse snart taget pippet helt fra mig… Jeg kan kun ønske jer stort tillykke, for det er virkeligt smukt at læse om det der er blevet dejligt ved hverdagen hos jer…

    Der ER “selvfølger” i rollerne og fordelingen af “magt og kontrol”, men spørg mig om man så tager hinanden for givet… Jeg har til gode at opleve det endnu… Det er ikke svært at sætte ord på, men når respekten og kærligheden for hinanden, går hen og bliver bærebølgen for det begæret ledte til… Jeg anser det for at være topmålet og min følelse… Der skal meget til for at Chefen og dig går forkert af hinanden nu…

    Rollerne i et BDSM univers… Det er en milesten at nå forbi det i har, så det netop ikke bliver “påtagede roller”, men fremstiller jer som det I reelt er overfor hinanden i det univers i deler… Det får netop det udadvendte til at være facaden og I får ganske enkelte styrke til at opretholde facaden i det udadvendte og også meget andet, fra det der med rette kan kaldes for jeres eget univers…

    Teknikker, handlinger og dialog… Hvordan og hvornår… Det er kun midler der er med til at lede frem til det her… Trygheden og roen i jeres “lille univers”… Jeg kan simpelthen ikke få nok af det, så jeg tænder et par lys for jer i aften og forkæler min egen med “det hele”… En gang i mellem er der nogle “fucking charms” ved at være en stålsat master med et hjerte blødt som smør, så “nogen” skal det sgu ud over at jeg sidder her og nærmest bløder helt i gennem over dit indlæg… Jeg føler det er dit bedste endnu og hermed en dybfølt tak…

    Mange hilsner, LarsK

Der er lukket for kommentarer.