Lydig når jeg har fået sex

Tænkte på om der var andre derude, der bliver sure og ulydige, når I ikke får sex? Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg bliver blød og føjelig, når Chefen har brugt mig. Jeg bliver opmærksom på hans behov frem for mine egne.

Grundet forskellige ting så har vi ikke været så aktive, efter vi er kommet hjem fra ferien. Hverdagen og pligterne fylder meget! Men i weekenden havde vi endelig masser af tid til hinanden. Ih det var så rart. Nu er jeg bare helt lettet igen 🙂

tut

3 thoughts on “Lydig når jeg har fået sex

 1. Hej Tut.

  Du er ikke den eneste. Jeg bliver rigtig meget på tværs og rigtig meget ulydig når jeg ikke får sex. Ligeså snart jeg får sex, som bliver jeg også letter at være sammen med. Jeg høre efter og gør mange ting for min Herre, så han kan have det godt.

  Hilsen Louise

 2. So true!
  Lige det jeg havde brug for at læse, føler mig lidt mere normal
  Er en rigtig underskuds provobrokrøv for tiden 🙁

 3. Er også samme sted i øjeblikket.
  Der er så mange nye rytmer i vores liv, at alt det der burde være vigtig glider ud og jeg begynder at tage al kontrollen. Når det sker så mister han jo lysten også fordi han skal kæmpe for overtaget, noget han slet ikke burde.. suk..
  Tak for at dele at du har de samme udfordringer

Der er lukket for kommentarer.