Striber…

Skal til stort bryllup i morgen og drømmer om at have mærker efter spanskrøret på min krop. Når vi skal sidde ned til middagen, vil jeg kunne mærke striberne, der minder mig om, hvor jeg hører til. Nu må vi se, om Chefen når at mærke min krop. Først har vi tusinde ting, vi lige skal nå…

God weekend

tut

2 thoughts on “Striber…

 1. Kender følelsen! Det ville også være dejligt hvis man bare kunne stille sig op, bede om det og så få de eftertragtede mærker. På den anden side ville det nok ikke være helt det samme hvis de kom på kommando :-).

  God weekend,
  Kærligst, FO

 2. Kære blogmeisterinder,
  Ikke på kommando, men efter anmodning! Den smukkeste og mest erotiske oplevelse jeg kan mindes fra et mangeårigt ægteskab var en aften, hvor jeg kom sent hjem og min kone tog imod mig, kun iført korset og høje hæle, med ordene “jeg trænger til smæk, rigtigt mange smæk, så jeg håber du ikke er altfor træt” og rakte mig mit yndlingsspanskrør. Lidt den samme oplevelse, bare bedre, som når hun af og til giver mig et BJ uden at have fået besked på det, men helt af sig selv, kun for at gøre mig en glæde. Smukt – og meget sexy.
  KH
  Sir.

Der er lukket for kommentarer.