Vil du have mærker?

Jeg kan ikke lade være med at grine en smule, når jeg står i den lokale føtex. Op med varerne på båndet og ekspedienten kører dem igennem… det bliver x antal kroner. Jeg betaler og så kommer spørgsmålet: “Vil du have mærker?”

“Bum bum ja tak, jeg kunne da godt bruge et par lækre mærker efter spanskrøret”, fristes jeg til at svare. Andre mærker på min krop kan også bruges. Når at tænke en masse kinky tanker, men virkelighedens verden fanger tut igen. Jeg takker pænt nej tak, da det er værdiløse mærker i min verden.

Tænk hvis det var så let, at man kunne gå i et kinky supermarked og forlyste sig fra hylderne… 😉

4 thoughts on “Vil du have mærker?

 1. Du kan da få nye “tasker” for mærkerne hvis vi skal blive i jargon´en 😉

 2. altid spændene hvad man kan få af mærker når man er i byen, man for sjove og lidt liderlige tanker
  kh nicoline

 3. Kære Tut,

  Hved at læse dit blog mener jeg kan forståt hvor seriøst du er med dit liv, men denne inslag er bare så komisk… Tror ikke jeg kan gå ind i en supermarkt igen uden at tænke om dette 🙂
  Mit svar til kassedamen kunne vare: Nej tak, men vil du?…..

  Har det godt

 4. Hi hi, det morer jeg mig også over hver gang.. Og første gang, kunne jeg ikke lade være med at sige : Det kommer da an på hvilke mærker!! 😉

Der er lukket for kommentarer.