4 år med lydig.dk

4-years

Så har min blog fødselsdag igen. Den her gang bliver den 4 år gammel, og jeg tager nu hul på det femte år. Mange af tingene er stadig det samme – heldigvis. Jeg er stadig Chefens tøs – og det er den rejse, jeg har valgt at skrive om her på bloggen. Hvordan det er at leve 24/7 – hvilke udfordringer og glæder det bringer. Jeg håber, du nyder at læse med 🙂

Chefen er ved at snakke om, at mit brændemærke skal fornys – så det bliver klart og tydeligt. Måske sker det i det næste år? Men en ting er sikkert, jeg får op- og nedture i det næste år, som jeg vil dele her på bloggen.

Tut

 

7 thoughts on “4 år med lydig.dk

 1. Kære tut
  Tillykke med årsdagen og tillykke med endnu et år med Chefen.
  Glæder mig til at læse om både dine op og nedture i fremtiden.
  Opture er der flest af og dem skal man nyde og tænke på når nedturen truer.

  Fortsat god dag, hilsner fra blaaviol.

 2. Først og fremmest tillykke med de 4 år med bloggen. Følger med her, da jeg synes at det er spændene og velskrevet også selvom man ikke lever som jer. Kan kun respekter jeres valg og jeres måde at leve på, selvom der er aspekter i det som jeg personligt ikke kunne udføre/acceptere. Glæder mig altid til at du opdatere bloggen 🙂

 3. Stort tillykke fra en der sætter stor pris på det du skriver.

  Mange hilsner, LarsK

 4. Tillykke med bloggen tut. Det er som altid spændende at følge med i dine beretninger.

 5. tillykke med de fire år. når chefen snakker om brændemærkning bliver det nok til noget en dag, håber og glæder mig til at høre om oplevelsen kh nicoline

 6. tillykke med 4 års dagen du har en skøn blog , så jeg nyder at følge så tit som muligt:)

Der er lukket for kommentarer.