Den onde cirkel

Den lurer der hele tiden, og nogle gange ender den med at indfange mig. Hvad taler jeg om? – Jo, det jeg kalder den onde cirkel. Den onde cirkel er en række selvforstærkende elementer, der er med til at trække mig ned. Den fjerner mig fokus på Chefen og mit tøseliv.

Jeg ender som oftest med at blive vildt frustreret over tilstanden, og jo mere frustreret jeg er, jo mindre overskud er der til fokus på Chefen. Cirklen kan starte med, at en af os ikke har det store overskud og vi småskændes måske, dernæst kan jeg have svært ved at give slip og acceptere, at han har det sidste ord. Jeg bliver trodsig og sur – han bliver provokerende overfor mig – jeg bliver mere sur og ked af det – han gider ikke ulydige tøser – jeg bliver frustreret over, at han ikke gider mig. Dernæst skændes vi igen – og cirklen kører.

Det kan være svært at finde tilbage – for Chefen hjælper mig ikke, jeg skal selv finde vejen og viljen. Nogle dominante ville nok smække eller tryne tøsen på plads, men sådan er det altså ikke hos os. Nogle gange ville jeg bare ønske, at jeg ligesom blev nulstillet – fandt min plads.

Den onde cirkel er opslidende for mig – den dræner mig for energi.

2 thoughts on “Den onde cirkel

 1. Hej Tut,

  Jeg roser gerne når jeg læser om de positive dele af dit og chefens forhold… Dele af det nyder jeg og andre dele… Nå ja… Sådan er livet… Men det vigtigste for mig… Du skriver, så jeg gider læse det… Kodeordet her er netop overskud og det er som med lykke og kærlighed… Det kan ikke købes for penge, men kræver en “holdning” til det… Det er nok lidt for let at sige, efter regn skal der nok komme solskin, for det “plejer” der jo… Cirklen bryder ikke sig selv… Hvor frustrerende situationen end er lige nu for dig, så i det mindste ros herfra, for at skrive om de dage hvor solen ikke skinner hele tiden og roserne ikke folder sig ud… Eller det måske bare er svært at få det til at glide ( der var to at’er) som man ønsker sig… Jeg er heller ikke i tvivl om at du kender “mekanismen” til det, men så i det mindste et skulderklap herfra og et ønske om at du genfinder formen…

  Forsat god Bededag.

  Mange hilsner, LarsK

 2. Hej Tut

  Har læst hele din blog og du har været en stor inspiration i mit liv. Takket være dig
  har jeg netop brudt med vanilje livet sammen med min mand gennem 13 år.
  Jeg havde længe ønsket at leve i et BDSM forhold og da jeg endelig fik taget mig sammen
  til at fortælle min mand om det, var han heldigvis tændt med det samme. 🙂 Glæder mig til
  vores nye liv og glæder mig til flere af de fine mærker han allerede har lavet på min krop.

  Du virker som en meget stærk kvinde og jeg er sikker på at du vil bryde den onde cirkel
  hver gang den måtte dukke op.
  Jeg er helt enig med det LarsK skriver, og også stor ros herfra. Fortsæt den gode stil hvilket man
  allerede kan se du gør.

  God søndag herfra til dig og Chefen.

  hilsner fra blå viol.

Der er lukket for kommentarer.