Hvad fanden er der nu i vejen med lussinger?

Bemærkningen fløj ud af min tøsemund, da jeg i en telefonsamtale med tøseveninden snakkede om løst og fast. En velplaceret lussing kan få mig øjeblikkeligt til at finde min plads. Med ét er jeg der – lille og ydmyg.

Måske er jeg den eneste, der dagen efter kan lide ømheden i kraniet fra lussingerne?

5 thoughts on “Hvad fanden er der nu i vejen med lussinger?

 1. Selv om du så skulle være den eneste, så er det vigtige her jo stadigvæk at du har det rigtig godt med det. Jeg går ud fra at lussingen helst skal komme fra Chefen, hvilket jo er det rimeligste da du jo er hans ejendom og derfor også hans ansvar.
  De bedste ønsker til både Chefen og dig.

 2. Det er jo kun halvdelen af sætningen tut 🙂

  ” Hvad fanden er der nu i vejen med lussinger……. det er der aldrig nogen der har taget skade af”

  Jeg elsker når du komprimere alen lange debatter ned til en´ sætning, som indeholder hele sandheden.

  Intet slukker hjerner som lussinger, og blind lydighed er alt andet meget nemmere når hjernen er slukket. Ømheden får os til at huske hvem vi er og hvor vi høre til.

  tøse-kram

 3. Jeg kunne være mere enig. At få ømhed, sætter os på plads ved at vide hvem vi er, og hvem vi tilhører.

 4. det da skønt at mærke i dagene efter at man er blevet brugt af sin dejlige Herre/chef /master 🙂 og føle sig som en god tøs

  nyder din blog , god ferie til dig
  knus
  V

Der er lukket for kommentarer.