Lagt i lænker

fodilænker

En uskyldig handling hvor vi var i gang med at vende madrasserne i vores seng udviklede sig til, at jeg lige pludselig lå i fodlænke og håndjern. Chefen har en mindre samling af diverse håndjern og fodlænker – de er ligesom mere autentiske og rigtige frem for eksempelvis manchetter, der i princippet let kan tages af.

Under vores seng fandt vi et sæt fodlænker, som vi må have brugt ved en tidligere lejlighed. De blev låst op, men vupti vupti blev de placeret rundt om mine ankler. Her gik jeg så og ordnede det sidste i soveværelset med fodlænke på – skulle støvsuge og lægge sengetøj på. Chefen kom op i soveværelset igen, og han fandt mit halsbånd og et sæt håndjern frem. Blev lagt i sengen med fodlænke, håndjern på hænderne og mit stålhalsbånd. Jeg var så heldig, at jeg fik lov at få dyne på 🙂 Relativt kort efter begynder min hjerne og min krop at nyde den tilstand, jeg befinder mig i. Jeg er overladt til Chefens idéer og tanker. Han kan i princippet gøre ved mig, hvad det passer ham – det er svært at stikke af.

Chefen nusser mig lidt, mens han beder mig om at være fokuseret på at ligge rigtigt og lave tøsemund. Jeg skal være ivrig, lydig og underdanig i mine tanker og min kropsholdning. Det tager altid en smule tid at samle tankerne, men det lykkedes. Chefen brugte mig, som han havde lyst til – og jeg var glad for at kunne tilfredsstille ham. Chefen gav mig en sprøjteorgasme, hvilket var lækkert og intenst.

Efter et stykke tid fik jeg lov til at komme fri at håndjern og fodlænke. Jeg synes godt, at det kan skære i knoglerne at have dem på i længere tid ad gangen. Halsbåndet beholdte jeg på indtil vi skulle sove. I det nye år vil jeg gå på jagt efter et rigtig godt sovehalsbånd – jeg føler mig så nøgen uden.

2 thoughts on “Lagt i lænker

Der er lukket for kommentarer.