Små tøsetanker…

Somme tider føler jeg, at jeg lever i en forkert tid. For mig er nogle ting bare bedre i gamle dage. Jeg er vild med 1950erne og især, hvordan familielivet og synet på kvinderne var skruet sammen. Jeg ville elske at føre hus for min Chef og varte ham op på fuld tid. Det er ikke fordi, at jeg ikke er glad for mit arbejde og det at komme ud. Men for de fleste familier i Danmark er det at have to indtægter efterhånden en nødvendighed. Derudover kan jeg godt blive en anelse harm på den tendens til unisex og lige muligheder, jeg oplever i vores samfund.

I min verden hører begrebet “Domestic discipline” meget med til at være en god tøs for ens Chef/mand. At manden er familiens overhoved er helt naturligt for mig – den omvendte konstellation er helt forkert i min verden. Dermed ikke sagt, at Chefen ikke gerne vil lytte til mine meninger – det vil han oftest meget gerne. Men det er ham, der træffer beslutninger for os – og jeg følger dem, uanset hvad jeg har af meninger.  Domestic discipline er for mig også grænsen mellem belønning og straf. Chefen kan bruge straf til at forbedre min indsats. Omvendt bruges belønning for en god indsats. En straf for mig kunne være slag med spanskrøret – og her er tale om ægte straf. Altså ingen opvarmning eller en nåde.

Nå det var blot lidt strøtanker en tirsdag formiddag 🙂

tut

3 thoughts on “Små tøsetanker…

 1. Hvor jeg inter som helst problem har med at acceptere og måske endda respektere jeres valg af liv og ståsted – ja, jeg synes måske endda det er spændende…. så forstår jeg til gengæld ikke harmen over de lige muligheder der er i dagens samfund??!

  Kan du ikke være ligeglad og synes det er ganske fint og fedt, at andre også har mulighed for at vælge lige det der passer dem og unde de selvstændige kvinder deres frihed?:)

 2. Hej Tut,

  En gang i mellem, ville jeg ønske jeg gav mig selv tid til at læse nogle flere af dine strøtanker… Chefen må være det rigtige for dig og om det ligefrem findes i livsstilen fra halvtredserne, ja , det kan jeg sagtens følge og det “ringer” vel nærmest rent ind i vores urinstinkter, for så vidt min opfattelse af at mænd var dem der “skaffede” og kvinderne “passede”… Nu er det ikke en revolution jeg er ude efter, men blot det lille faktum at jeg genkender dit “lille besvær” med at “slippe”…

  For sandt at sige… Når vi genfinder os selv i hverdagen her hjemme efter et par dage ude, så er det jeg oplever “min” forvandle sig… Det er noget af det bedste jeg ved og det er her “min” bliver aller smukkest…Selv efter en lang weekend på en ødegård… En ødegård ER en øde gård… Men hjem igen til hverdagen med alle dens små “puf” og “stød”… Som du selv skriver… Ikke alt i BDSM forhold er lyserødt… Men for mig er det er vigtigt at holde fokus og nærvær på det, så det kan blive det…

  Endnu gang tak for dine tanker og “skriblerier”…

  Mange hilsner, LarsK

Der er lukket for kommentarer.