Et fast bid og liderlighed

Er du liderlig, spørger han ud af det blå, mens vi ligger i sengen. Lidt liderlig er man vel altid tænker jeg, mens jeg svarer, at jeg altid har lyst til min Chef. Chefen rejser sig fra sengen, og går imod vores walkin-closet. Efter et stykke tid vender han tilbage, og beder mig om at indtage tøsestilling. Tøm dit hoved, tøs, lyder det fra ham. Jeg prøver at tømme hovedet for tanker og fokusere på at være en lydig tøs. Chefen hjælper mig på vej med hans krav og ikke mindst hans hænder, der først forsigtigt, dernæst mere grådigt går på opdagelse i min tøsekrop.

Jeg er på randen af at komme, men Chefen stopper lige før. Han kender min krop så godt – nogle gange bedre end jeg selv. På det her tidspunkt er jeg virkelig liderlig, og jeg er stort set villig til at gøre hvad som helst for at blive tilfredsstillet med en orgasme. Chefen holder mig hen – han styrer min krop med hans hænder og blik. Da han lige pludselig sætter tænderne i min hals, er jeg solgt. Jeg kommer, så det helt kommer bag på mig selv. Safterne sprøjter udover min nøgne krop. Lige så længe jeg har kunnet huske, har det at bide i halsen været et kæmpe turn on for mig. Med et bestemt og fast bid ruller den submissive følelse ind over min krop.

I dag kan jeg nyde ømheden fra der, hvor Chefen har bidt mig. Jeg elsker det.