Skuffen fuld af korsetter

Findes der noget bedre end lækkert lingeri? Jeg elsker også korsetter – så meget at jeg har en hel skuffe fuld af dem. Der er korsetter til enhver lejlighed. Til festlige lejligheder, til hverdag og til de mere intime stunder. Jeg købte mit første korset tilbage i 2002 – det er nu ti år siden og flere er kommet til siden hen. Mit første korset var et lilla korset fra Axford, som jeg stadig har. Det er godt slidt, og jeg har nok mest beholdt det, fordi det var mit første.

Siden det første er en række nye korsetter kommet til – de fleste fra mit ynglingsmærke Vollers. Jeg har lige fra det smukkeste lyserøde satin korset til et sort læderkorset, der er syet efter mine mål. Et bordeaux silkekorset ligger også i min samling – sart og enorm flot. Hver og én af mine korsetter har en historie…

Jeg ved allerede, hvilket korset jeg ønsker mig næste gang (Vollers Underbust V1891) – og det skal være kirsebærrødt. Korsettet er det, du ser på mit overstående billede – bare i sort.

3 thoughts on “Skuffen fuld af korsetter

  1. Elsker det korset du har på :0)
    Jeg elsker også at handle i England, da jeg synes de har et stort udvalg, især til de lidt størrer piger ligesom os :0)

  2. Hej Michael

    Ja, jeg har selv to fra corsets-uk – ok kvalitet, hvis man køber nogle af de dyreste.

    tut

Der er lukket for kommentarer.