Chef, Leonard Cohen og kærlighed

Havde en rigtig dejlig aften i går aftes. Turen gik til det indre København, hvor Chefen og jeg skulle til koncert med Leonard Cohen. Billetterne havde jeg allerede købt den 2. april, hvor jeg havde siddet på tre forskellige computere for at være sikker på at få fat i to styks. Det lykkedes heldigvis. I over fire måneder har de hængt på vores opslagstavle, men i går var dagen kommet – de skulle i brug.

Jeg er vokset op med Leonard Cohen. Min begejstring lægger blandt andet i hans tekster, hans stemme og evnen til at formidle budskabet i sangene. Som jeg før har omtalt på min blog, så har flere af hans tekster, efter min fortolkning, en klar bdsm relateret betydning. Men helt generelt er de bare gennemtænkt og utrolig velskrevet. Derudover er Leonard Cohen også en af de få sangere, der kan levere en bedre live præstation end indspillingen på CD’en. I går aftes var ingen undtagelse – igen blev jeg forført og rørt af tekster og musik. Selvom det regnede noget af tiden, blev jeg opslugt af musikken. At få lov at dele det med min Chefen gjorde bare oplevelsen endnu bedre.

Noget overraskende blev det Sharon Robinson, der leverede aftens bedste præstation med sangen Alexandra Leaving. Efter næsten tre timer blev vi nødt til at forlade koncerten, og det blev til tonerne af Halleluja. Hånd i hånd gik vi ud gennem Kongens Have – det var bare en helt perfekt aften, og jeg nød hvert sekund.

Tak til Chefen for at give mig en god aften og oplevelse 🙂

2 thoughts on “Chef, Leonard Cohen og kærlighed

  1. Ja. Det var en meget smuk aften. HansKvinde og jeg var der også – et sted i mylderet.

  2. Det var en helt fantastisk aften, selvom det småregnede gjorde det slet ikke noget. Musikken og stemningen var bare så formidable.

Der er lukket for kommentarer.