Varme, sol og ferie

I dag nyder jeg den sidste varme (vi har 36 grader i dag) og sol inden turen går mod Danmark igen. Det har været fjorten dejlige dage med min Chef. Jeg har også på denne tur konstateret, at græske senge knirker meget! Det er sgu lidt svært at koncentere sig, når sengen larmer lige i overkanten…

Når vi kommer hjem venter spanskrøret på mig, har Chefen fortalt mig. Det blev der desværre ikke plads til bagagen, da jeg pakkede 😉

tut

3 thoughts on “Varme, sol og ferie

 1. Hej Tut. Jeg håber dig og din Chef har haft en dejlig ferie med en masse varme. 🙂

  Jeg tænkte på hvor lang tid har du været under et bdsm forhold i 24/7? Jeg er selv kommet i et bdsm forhold. Det hele er meget nyt for mig. Men jeg kan li den smerte som min herre giver mig. Hvordan kunne du bare give dig selv til din chef? 🙂

  Hilsen Louise

 2. Hej Louise

  Det var en dejlig ferie. Jeg har kendt min Chef i lidt over 5 år nu. Det har været et bdsm forhold fra starten, men det er klart, at man ikke lægger ud med 24/7 i den hardcore stil fra starten. Vi har brugt tid på at tale det hele godt igennem.

  Hvordan jeg bare kunne give mig selv til min Chef? – hvorfor er der nogen, der siger JA til hinanden, når de skal giftes? Det er godt spørgsmål, men for mig handlede det om, at det føltes helt rigtigt. Jeg brugte meget tid på at teste hans dominante gen i starten, da jeg vil være sikker på, at det ikke blot var noget, han legede eller gjorde for at please mig. I dag ved jeg, at han er dominant hele vejen igen – faktisk så meget, at jeg nogle gange bliver irriteret over det 😉 – men det er jo bare et lille luksusproblem.

  Held og lykke med din Herre.

  Kærlige hilsner

  tut

 3. Hej Tut.

  Er jeres kuffeter ikke for små, siden der ikke er plads til et spanskrør?

  Her hos os er det faktisk min vigtigste opgave at pakke mit spanskrøret ned sammen med mit andet happengut når vi skal på tur. Ikke at det kommer i hyppigt brug. Tværtimod kommer det som regel ubrugt med hjem igen – men det at pakke det ned giver jo god anledning til lige at repetere, hvad god opførsel går ud på!

  Derved ikke være sagt at jeg aldrig træder ved siden af, men så er det sjældent mere alvorligt end at Klør 5 på sin egen måde kan gøre min bare ende opmærksom på, at ikke alt var som det burde have været: Klask, klask, klask, klask – og lille frk. Næsvis er blevet (næsten) sød igen.

  I øvrigt er jeg på den hårde (?!?) måde blevet opmærksom på at ganske mange hotelværelser rundt omkring er udstyret med nogle særdeles robuste og effektive træbøjler – og det så det mærkes og forstås!

  Men for et par år siden fik jeg alligevel glemt spanskrøret i alt pakkeriet. Alt var lutter fred og idyl indtil et lyn et par dage inde i ferien slog ned i mig om at jeg havde glemt noget meget vigtigt…

  Nu gjaldt det for alvor om at holde lav profil og ikke lave nogen dumheder. Jeg var udmærket klar over, hvem som kom til at stå strambuk så snart vi var kommet inden for døren derhjemme. Ikke bare ville jeg få, hvad jeg havde til gode – og det med renter! Jeg ville også få en gevaldig huskekage for min glemsomhed. Det var næsten for meget af ”det gode”!

  Til alt held gik alt godt lige indtil den næstsidste aften. Vi sad på altanen til vores hotelværelse med et glas vin og snakkede om løst og fast om dagens oplevelser. Jeg sad nærmest døren ind til værelset, så jeg anede ikke uråd, så jeg blev bedt om at hente noget i min mand kuffert. Og hvad lå der allerøverst i kufferten? Jeg blev helt tør i halsen samtidig med at en velkendt silhuet viste sig i døråbningen. Om jeg havde fundet, hvad jeg søgte?

  Hvordan forklarer man noget som ikke kan forklares – hvordan var der havnet et spanskrør i hans kuffert? Jeg behøver vel ikke nævne at der med det samme blev slået en tyk streg (der var nu en hel del flere) over den historie i Bagsværd.

  Dagen efter mens jeg gik og ømmede mig, var jeg glad for at vi var taget på storbyferie: En knælang nederdel skærmer unægtelig en del mere for nysgerrige blikke end en bikini…!!!

  Knus

  Sjuske-Dorthe

  PS! Jeg har ikke siden forsømt mine pakkepligter.

Der er lukket for kommentarer.