3 år med lydig.dk

I dag fylder min blog hele 3 år. Det er foreløbig blevet til 3 spændende år, hvor jeg har skrevet om verden set ud fra en ejet tøs’ perspektiv. Meget er blevet delt af tanker, udfordring, oplevelser og overvejelser. Nogle gange fylder bloggen en del i min hver og andre gange meget lidt – det kommer an på, hvad jeg går og bøvler med. Jeg har dog lovet mig selv, at min blog ikke bliver pillet ned i svære tider, eller hvis noget ændrer sig. Min blog er mit frirum, og jeg kan se en udvikling ved at læse de mange indlæg i bloggen igennem.

Jeg tror og håber, at min blog både kan inspirerer helt nye og mere erfarne dyrkere af bdsm. Men overordnet set skriver jeg hverken blog for at inspirere eller udbrede kendskabet til bdsm – jeg skriver, fordi det er en af de måder, jeg får styr på mine tanker – og selvfølgelig af lyst 🙂

Meget er sket i de sidste 3 år, og nu tager vi hul på det 4. år 🙂 Jeg glæder mig allerede…

 

14 thoughts on “3 år med lydig.dk

 1. Tillykke.. Synes det er stærkt gået, at du sådan deler dit liv/tanker med os andre.

 2. Stort tillykke med de 3 år, samt de bedste ønsker om en god sommer til Chefen og dig.

 3. Hej Tut,

  Stort tillykke med dagen… Det har været ganske inspirernede læsning og jeg genkender ganske enkelt om det at skrive… Det handler udover at det skal passe ind i hverdagen også om lyst, det man vil fortælle og måske også en smule om at det gerne må være set fra en positiv vinkel… Det syntes jeg du klare rigtigt fint og stor ros herfra… For det er værd at læse… Herfra lyder også en stor tak, for dine indlæg…

  Hilsen, LarsK

 4. Tillykke 🙂 og tak for mange gode inspirationer, nyder at læse din blog.

 5. Nyder bestemt også at læse din blog.
  Som en der er i dukketræning, er det altid spændende at læse hvordan en mere erfaren tøs klarer det. Ved at også Herren min sommetider læser med. 🙂

 6. Jesper – Mange tak. Jeg ønsker også dig en rigtig god sommer. Lad os håbe, at varmen snart kommer, så det kan blive rigtig sommer.

  tut

 7. LarsK – Tak for din fine kommentar. Et bdsm forhold er ikke altid en dans på roser. Jeg synes selv, at jeg formår at behandle både de positive og lidt svære ting. Tak fordi du læser med 🙂

  tut

 8. dukkelil – Rart at der også findes andre dukker derude 🙂 En rigtig god søndag til din Herre og dig.
  De kærligste hilsner
  tut

 9. Hej tut,
  Tillykke. Det er altid spændende at følge med i dine tanker, og godt at du også blogger når alt ikke er helt nemt. Glæder mig til forsat at få lov til at følge med i den del af dit liv du blogger om.

  Gode hilsner, Hr. W

 10. Stort tillykke med de 3 blog-år 😀 jeg har selv fulgt dig det sidste år, og du har været stor inspiration og spændende læsning hele vejen. Du har nuanceret mit syn på min plads som slavinde og hjulpet mig på vej når jeg selv har syntes det var svært. Tak for god og ærlig læsning 🙂

 11. Tillykke med de 3 år. Glæder mig til at læse mere på denne side.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan det går/gik med din laser behandling for at få fjernet hår på fissen.
  Lykkedes det?

 12. Hej John

  Tak. Angående laser behandlingen, så har jeg faktisk kun fået 2 eller 3 behandlinger. Jeg stoppede fordi, jeg mente at effekten ikke var så god igen. Jeg er meget lys, og metoden virker bedst på hår, der er mørke.

  tut

Der er lukket for kommentarer.