Tøsens nattøj

“Har du ikke taget dit nattøj på? Vi kan ikke have en nøgen tøs i sengen”…sådan lød Chefens ord. Fluks rejste jeg mig fra sengen og gik mod skuffen med halsbåndene. Jeg spurgte, hvilket halsbånd Chefen ønskede på tøsen. “Det skal være metal”, kom det fra Chefen. Jeg fandt to halsbånd i skuffen af metal og rakte dem op, så Chefen kunne se dem. En udvælgelse blev foretaget hurtigt, og jeg gik nedenunder for at hente hængelåsen. Det var rart at få tøsenattøjet på. Jeg har savnet følelsen af halsbåndet om min hals. En lykkefølelse og ro breder sig i min krop, når halsbåndet er om min hals.

Men jeg vil gerne have noget nyt nattøj, så jeg mangler et rigtig godt halsbånd, der er nikkelfri, til at sove med om natten. Så kære læser, hvis du kender en god side eller butik, så skriv det endelig til mig i kommentar feltet. Jeg kan bedst lide halsbånd, der er enkle og uden for meget pynt. Læder er at foretrække 🙂

tut

2 thoughts on “Tøsens nattøj

  1. Hej! Det lyder som noget sejt nattøj, og hvor er du bare heldig 🙂 Halsbånd er vildt lækkert at have på, og jeg er helt enig med dig, læder og uden for meget gejl. Du spørger efter et sted eller en butik med gode halsbånd, og jeg kender et godt sted. De laver håndlavede halsbånd efter mål, til en overkommelig pris tilmed. Stedet hedder collarfactory.com og det halsbånd jeg selv går med, og somme tiders også sover med, er virkelig lækkert, blødt, stærkt og smidigt. Det er foret med lammeskind, har personlige syninger, hvide eyelets i hullerne hvor man lukker halsbåndets spænde, og så er det tyrkis/lyseblåt agtigt i farven med en blommefarvet backstrap. Halsbåndet er nemlig et dobbelt strap, altså to stykker læder syet sammen med hvide syninger. Mulighederne for at designe dit helt eget personlige halsbånd er nærmest uendelige. Gå ind og tjek forummet ud, der kan du få en hel masse inspiration 🙂
    Håber du kan bruge det!
    Mvh. Søren

  2. Hej Søren

    Tak for dit tip, jeg kigger nærmere på det efter sommerferien, der står for døren nu.

    tut

Der er lukket for kommentarer.