Et lille pip

Så er det vist passende med en opdatering fra tuts verden. Regnen siler ned udenfor, og den danske sommer lader åbenbart vente på sig. Jeg har været en flittig tut, og vores have har nu flere krukker med en masse flotte blomster. Elsker denne årstid.

Vi har en masse selvvalgte spændende udfordringer i vores liv på nuværende tidspunkt, og jeg glæder mig til at opleve, hvordan det hele falder mere på plads. Det betyder også, at vi må planlægge mere i vores hverdag…så jeg har for første gang booket planlægningssex i kalenderen. Tror nu ikke det bliver dårligt af at planlægge det, og set med positive øjne, så har vi en hel aften for os selv til at være kinky 😉

3 thoughts on “Et lille pip

 1. Hej tut,

  Ham bistandsklienten på den anden blog der har gjort sig uvenner med snart alle, er begyndt at sende private emails rundt til tilfældige mennesker på nettet – har du set det ? Han har nemlig udviklet den teori at det hele er din skyld fordi du ikke gider være sammen med dem mere 😉 Jeg var ikke klar over at du havde så meget magt at du kunne styre hele det danske sm miljø, men tillykke med det hvis det er rigtigt. Håber ikke vi to nogensinde bliver uvenner hahahahaha.. Hold da op hvor må de have meget fritid.

  Knus fra lilleputte

 2. Hej du,

  Vi gider ikke bruge vores tid på sådan en taber 🙂

  mvh Chefen

 3. Hej lilleputte

  Puhh, jeg gider faktisk ikke bruge min tid på den slags fnidder fnadder. Folk der udleverer personlige emails med mere – ja det siger vel egentlig mere om dem end mig. Jeg har ikke behov for at koge mere suppe på det her. Men tak for din bekymring. Og tror skam ikke, at vi nogensinde bliver uvenner 🙂

  tut

Der er lukket for kommentarer.