Dominans og småsnak

Chefen og jeg går tit og småsnakker om alt mellem himmel og jord. Vi har haft en interessant diskussion omkring dominans. Særligt det at leve i et 24/7 forhold, hvor der kan være andre udfordringer, end hvis man dyrker bdsm som en slags kinky hobby i soveværelset.

Det kræver især ansvar og overblik fra den dominantes side. Det at bruge den tildelte magt med omtanke og i respekt for den underkastede. Jeg ved, at jeg er i trygge hænder, og at Chefen vil gøre sit yderste for at passe på mig. Ligesom jeg ved, at han værdsætter mig. Det er efter min mening vigtige elementer i et sundt bdsm forhold, hvor begge parter blomstre.

Trives den underkastede ikke, bliver det svært at indfri den dominantes krav og ønsker. Næsten lige meget hvor meget man anstrenger sig, bliver det aldrig helhjertet, hvis man ikke trives. Dermed ikke sagt, at man skal dominere på den underkastede præmiser. Jeg er ikke tilhænger af topping from the button. Jeg kan kun have beundring for de dominante, der har en naturlig indlevelsesevne og føling med, hvor deres underkastede er henne, og hvad de kan forlange af dem. Det er smukt i mine øjne…og jeg tiltrækkes af dette.

tut