Hvad var der i pakken?

Uh, jeg har fået mange emails og kommentarer på, hvad der er i den hemmelige pakke, jeg modtog med posten. Det var ikke med vilje, at jeg har opretholdt spændningen. Jeg har bare ikke haft tid til at skrive på bloggen. Der var en ny stuepige uniform i pakken…

Jeg har været så uheldig at tabe et væddemål til Chefen. “Straffen” var, at jeg skulle være hans stuepige i en hel uge. Nu er vores liv ikke indrettet til, at jeg kan være stuepige i en hel uge ad gangen. Så derfor blev det til 7 dage, der kunne modtages, når det passer ind i vores program. Jeg havde allerede en stuepige uniform, som jeg købte for nogle år siden – men jeg ville meget gerne have en helt ny og fin én. Brugte en del tid på at lede på nettet efter den perfekte stuepigeuniform. Kors, hvor er der meget crap på nettet…

Jeg er mest til den franske stuepige uniform – den er lidt mere fræk end den tradionelle engelske. Stoffet skal være silke eller silkesatin, så det er helt glat. Heldigvis fandt jeg en egnede uniform på nettet, og som en lille feature kan den låses i nakken. Det betyder, at Chefen kan låse uniformen fast på mig, og han så bestemmer, hvornår jeg skal ud af den.

Og uniformen med stuepigen tut indeni faldt i Chefens smag…

 

5 thoughts on “Hvad var der i pakken?

 1. Hej Tut…

  Tør man spørge om hvad væddemålet gik ud på… Håber Chefen får taget et billede…

  God påske, MasterK

 2. Væddemålet holder vi lige for os selv ;o)

  Skal nok tage et billede af uniformen næste gang, den kommer i brug.

  tut

 3. Kan man få at vide, hvor den er købt? Det lyder som om vi har samme smag i den slags, så jeg vil mægtig gerne se den 😉

 4. Kan vi få et link til uniformen? Ligesom du siger er der meget lort på nettet, så at i var i stand til at finde noget brugbart er overraskende, og vil derfor meget gerne have et link da jeg også leder efter en uniform til min lille stuepige. 🙂

Der er lukket for kommentarer.