Den hemmelige pakke

Uhh klokken 08.30 bankede det på døren – det var posten, der kom med min hemmelige pakke. Jeg kunne ikke flå pakken op, da jeg havde overnattende gæster i huset, der ikke kender til mit kinky liv. Uh, nu har jeg afsløret, at det er en hemmelig kinky pakke.

Pakken blev først åbnet over middag, da gæsterne havde forladt matriklen. Indholdet ser spændende ud, og mon ikke lige jeg skal teste det, inden Chefen kommer hjem, så jeg ved, det er i orden. Glæder mig til at overraske ham…

5 thoughts on “Den hemmelige pakke

  1. Jeg er meget spændt på hvad der er i pakken 🙂 har fulgt med på din blok i et stykke tid, og elsker at læse den. Den giver mig inspiration til mit eget sex liv 🙂 og stor respekt til den måde i lever på, kan ikke sætte mig ind i det hele, men man skal gøre hvad man finder rigtigt, for få mennesker tør være uden for normen i dag.
    Tak for en super blok 🙂

  2. Fortæl fortæl fortæl, jeg venter i spænding? Hvad var det mon for en overraskelse og blev din chef glad som du håbede? – En trofast læser af din blog 🙂

  3. Det lyder spændende med den hemmelige pakke! Glæder mig til at læse en opdatering på hvad du har fundet på. Det er jo en spændende faktor i et DS-forhold hvordan man bevare en god balance mellem lydighed og glæden ved af og til at overraske og tage iniativ. Håber at i begge får stor glæde af den mystiske pakke.

Der er lukket for kommentarer.