De fine bryst piercinger

 

Åh jeg savner mine brystpiercinger helt vildt meget. Jeg savner dog ikke det bøvl, der fulgte med dem. Men alligevel, jeg har siddet og set på nogle billeder fra dengang de sad der – og det er bare så meget flottere og mere kinky end nu. Tror jeg har mod på at prøve igen, hvis Chefen synes, det er en god idé. Det er klart, at det hovedsageligt skal være et ønske fra ham. Det er jo ham, der bestemmer, hvordan jeg skal se ud. Jeg synes, det ser mere tøseagtigt ud. Jeg savner at blive tøsificeret – savner at være et synligt bevis på hans ejendom.

En ting er i hvert fald sikkert, der skal stave i fra starten, så de har chance for at hele bedre op. Det var jo mit store problem sidst. Til trods for at jeg har andre piercinger, hvor der aldrig er eller har været problemer med. Måske var jeg bare uheldig?

Er spændt på, hvad han synes om idéen, måske beder han mig om at få det ordnet ligesom sidst? Måske synes han slet ikke om idéen. Vi får at se…

tut

4 thoughts on “De fine bryst piercinger

 1. Modige Tut.
  Jeg syntes du er modig, hvis du prøver at få piercet dine bryster igen, med alle de problemer du havde sidst, men du er en sej Tut.
  Min Q har fået udvidet sine bryst piercinger fra 1,6 til 3,2 mm, det har taget små 7 måneder, har købt til 4 mm, men syntes stavene virker voldsomme.
  Glæder mig til at høre hvad din Chef ønsker.
  Wawe

 2. At du savner dine bryst piercinger kan jeg godt forstå tut men hvad forskel gør det at der kommer stave i, jeg har selv prøvet med ringe 2 gange og fik betændelse begge gangene som til sidst gjorde at jeg måtte få piercingerne fjernet og derefter kom jeg på en skrap penicillin kur.

  Jeg spørger fordi jeg savner også mine selv om det nu er lang tid siden jeg fik dem fjernet

  Med venlig hilsen
  nafrini

 3. hej nafrini

  Stavene giver piercingen mere ro – det siger min piercer i hvert fald. Jeg har da også kunne mærke en forbedring, da jeg gik fra ringe til stave. Men det var desværre ikke nok.

  Tror jeg er frisk på at prøve igen – savner dem rigtig meget.

  Tut

 4. Hej Søde Tut.
  Jeg har piercet begge bryster. Jeg har aldrig haft problemer eller betændelse. Jeg er glad for dem rent kosmetisk set, MEN jeg synes, at de begrænser både mig og mine partnere. Jeg er hele tiden meget øm over for dem og skrækslagen for, at der skal ske noget med dem. Jeg er meget varsom med, når mine bryster skal røres og jeg har på ingen måde samme glæde af mine brystvorter, som før. Håber dog, at det bliver bedre med tiden…… De er kun ca. 7 mdr gamle.
  Det jeg egentlig bare ville sige er, at jeg elsker piercinger, men måske er du bedre tjent uden lige netop dem. Syntes ikke rigtig jeg kunne give det svar i din afstemning 🙂
  Knus

Der er lukket for kommentarer.