Foråret er på vej

Jeg har nydt dagen i dag. Foråret er på vej, og jeg tog ned til stranden i eftermiddags. Jeg elsker at være tæt på vandet. Ofte er det ved vandet, at jeg tænker allerbedst. Her er tid til eftertænksomhed, og det er nemt at lukke omverdenen ude for en stund. I dag havde jeg ikke noget, jeg skulle tænke over. Jeg havde bare lyst til at fornemme foråret, mærke solens stråler og den friske vind. Stå en stund og spejde ud over Øresund. Ren lykkefølelse…og jeg nød den.

Det her er nok så mit nok mindst kinky indlæg på bloggen, men det kan jo ikke være lige saftigt hver gang 😉

1 thought on “Foråret er på vej

  1. Jeg kender så glimrende til dette med at kigge ud på sundet. Jeg har selv tilbragt rigtig megen tid med at gøre det samme, og i hvor det “renser ud” i den øverste etage. Mine bedste forårs hilsner til Chefen og dig i håbet om at i må få mange gode stunder.

Der er lukket for kommentarer.