Brændemærkning

Brændemærkning – jo jeg er skam mærket af min chef. Det er et permanent mærke, der ikke forsvinder i vask.

Jeg er bestemt ikke en ung tøs, der flakker rundt i miljøet (læs skifter ejer) – mit brændemærke er velovervejet, og der lægger bestemt mange følelser bag det. Det er ikke noget, jeg har gjort for sjov, eller fordi jeg finder det spændende…ah lidt spændende er det vel altid. Det er lige straks 3 år siden, at Chefen lod mig brændemærke. Der er sket så meget på 3 år, hvis man tænker tilbage. Jeg har udviklet mig under hans stærke vinge, og jeg er inderligt stolt af at kunne kalde mig hans tøs. Tror folk der kender mig, vil sige, at jeg er blevet mere rolig og balanceret.

Jeg er nået langt med at få mine tanker på rette kurs. Her tænker jeg nok mest på, at brikkerne er faldet på plads i mit hoved. Dominansen er ikke længere en irriterende brik, der ikke rigtig vil falde på plads. Selvfølgelig har jeg dage, hvor jeg er oprørsk, sur og ikke har tænkt mig at indordre mig under Chefen. Men han formår gang på gang at få mig ledt på rette vej. Jeg tror, at hemmeligheden er, at han ikke går på kompromis med hans ønsker for mig. Chefen formår at få mig derhen, hvor han ønsker. Lykkedes det ikke første gang, så giver han ikke op. Det er jeg taknemmelig for 🙂

Chefen har meddelt, at det snart er tid til, at mit mærke skal brændes igen, så det er tydeligt, hvem der ejer mig.

2 thoughts on “Brændemærkning

  1. Seje Tut.

    Brændes igen, er det en fødselsdags gave til dig?
    Tillykke med fødselsdagen, der er igen gået et år.
    Håber du/i får mange kærlige stunder fremover.
    Wawe

Der er lukket for kommentarer.