Det var en fredag aften

Havde en super aften med min Chef i går aftes. Efter aftensmaden bad Chefen mig om at hente mit positur halsbånd i tykt gummi. Jeg elsker det halsbånd af flere grunde. Mest af alt fordi man bliver ret tøsesub’et med det samme bare ved at have det på. Det er anstrengende at have det på i længere tid af gangen, og Chefen sagde til mig, at jeg kunne forvente at have det på hele natten. Dejligt at vide, at jeg skulle lide i længere tid for ham, det er noget der virker på min tøsehjerne.

Chefen brugte mig, og en lykkerus skyllede ind over mig, hver gang jeg fik lov at få orgasme. Det var sprøjteorgasmer 😉 Ikke dårligt på en fredag aften…og hvor betænktsomt at Chefen, at jeg fik lov at få flere orgasmer. Men Chefen kan styre min krop ned i meget små detaljer – jeg lyver ikke, når jeg siger, at han kan få mig til at komme på cirka 10 sekunder. Det er lige som alle hæmninger og pæn pige manér bliver smidt til side, når han styrer og kræver mig – og jeg elsker dette.