Tristhed

Det frustrerer mig, at en veninde ikke kan reflektere over hendes forhold. Det eneste jeg kan gøre er at sidde på sidelinjen og se på, hvordan hun bliver ødelagt. Erkendelsen er hun så langt fra som rindende vand i en tør Sahara ørken.

Trist, men et faktum.

3 thoughts on “Tristhed

 1. Hej Tut.
  Jeg står faktisk i akkurat samme situation med en bekendt, der i mine øjne lever i et “usundt” forhold.
  Det er svært at være vidne til, når man aller helst ville kunne gøre en forskel.

  Marie

  PS. Jeg har i øvrigt fulgt din blog i noget tid med stor interesse. Glæder mig til at læse mere *s*

 2. Hej Tut
  Desværre er det ikke altid en god ide at fortælle sine nærmeste venner, hvis man mener de lever i et usundt forhold. De kan jo som regel ikke se det før de er ude af det. Jeg prøvede det engang med en veninde og jeg mistede kontakten til hende i ½ år. Hun kom først tilbage til mig efter hun brød ud af forholdet. Idag kan hun sagtens se at det var et usundt forhold, men ikke mens hun levede idet
  Knus

Der er lukket for kommentarer.