Små tanker om mange ting

Jeg kan lide smerten, når du trækker mig i mit lange lyse hår. Jeg kan nogle gange være nervøs for, at du river håret ud af mit hoved. Jeg tænder på dine stærker hænder omkring min hals, men du knepper mig – fordi du har lyst. Jeg kan lide, når du behandler mig som en genstand under sex. En genstand til brug for din lyst. Jeg tænder på dit begær, jeg ved næsten intet bedre.

Jeg har brugt de sidste par dage til at reflektere over flere ting. Blandt andet hvorfor jeg elsker dig, og stadig kan være nyforelsket i dig. Vi har lige straks kendt hinanden i 5 år. Tiden er nærmest fløjet afsted – til trods for vi har haft en del udfordringer i vores hverdag. Jeg ved, at sammen er vi stærkest. Det føles forkert, når du ikke her – jeg savner dig.

En anden ting jeg har tænkt over er min brændemærkning. Det er snart 3 år siden, at du lod mig brændemærke med et flot A på min højre balde. Jeg kan forstå på andre mennesker i bdsm verden, at de permanente mærke er overskridende for de fleste. Jeg har aldrig været i tvivl om, at det var helt rigtigt. Jeg kan stadig få tårer i øjnene af at tænke på, hvor smukt det egentlig var. Smukt, rent og enkelt – ligesom vores kærlighed til hinanden.

Et halsbånd kan tages af – et brændemærke er for evigt. Jeg er din for evigt 🙂

 

 

1 thought on “Små tanker om mange ting

  1. Det var et smukt og rørende indlæg. Tillykke med din kærlighed. Jeg fornemmer, at I er skabt for hinanden. Længe leve kærligheden!

Der er lukket for kommentarer.