Held & Lykke

Jeg føler mig nogle gange så heldig. Heldig fordi jeg har Chefen, og han har mig. Det er heldigt, at man på 4. år stadig er forelsket og kan føle lykke, når man putter sig ind til Chefen. Jeg smiler, når jeg skriver dette.

Jeg vil i 2012 samle på flere lykkeglimt. Jeg ved dog også, at jeg er mere lykkelig, når jeg er lydig. Chefen kan nemlig bedst lide en lydig tøs – og når han er glad, så er jeg også glad. Så 2012 kommer også til at handle om at være mere lydig. Jeg er godt på vej, men der er altid plads til forbedringer på den front.

tut

5 thoughts on “Held & Lykke

 1. Hej Tut og godt nytår 🙂
  Som trofaste læser af din blog blev jeg og min kvinde lidt nysgerrig for at høre hvordan du håndterer den mentale del af din underkastelse – altså hvordan du ren tankemæssigt holder dig selv på det rette spor, og finder og fastholder den rette motivation i hverdagen?

  Gode hilsner

  Hr. W og hans kvinde

 2. Tak for et godt nytår 🙂 Det er simpelthen vidunderligt at se så meget kærlighed mellem to mennesker… Også selvom man kan blive lidt misundelig. ;p
  Jeg kan ikke lade være med at smile, hver gang jeg tænker på, hvordan I er over for hinanden. 🙂

 3. Heldige Tut.
  Håber du/I får et godt nytår. At din lydighed giver jer flere glæder og udfordringer.
  Vores juleferie i Rom er desværre slut. Vi havde en fantastisk ferie, jul og nytår med vores `nye´venner.
  Grænserne er igen blevet flyttet, vi opdager nye sider af os selv, ser hvordan andre påvirker os.Nyder at være frie, prøve vores kærlighed af.

  Hilsen Wawe

 4. Hej Wawe

  Velkommen hjem igen – og godt at høre, at I havde en fantastisk ferie sydpå. Er lidt jaloux på jeres mod til at prøve det ukendte af med helt fremmede mennesker i et andet land. Godt gået 🙂

  tut

 5. Dejlig læsning. ..fornemmer klart at kærlighed og dominans mødes her..jeg har selv prøvet dominans og kærlighed. ..det er helt fantastisk….
  Tak for dine indlæg..❤

Der er lukket for kommentarer.