Breath Control

Rebet strammes om min hals – jeg bliver mere fokuseret på min vejrtrækning. Jeg kan lide den magt, Chefen har over mig. Det er ham, der styrer, hvor meget luft, jeg skal have – og ikke mindst hvornår. Breath Control er nok noget af det, der kan fucke min hjerne hurtigst. Jeg kan svømme væk i tøseland på ganske kort tid.

Jeg bliver yderst formbar – og sårbar. Jeg indrømmer det gerne, jeg kan lide den følelse og tilstand. Min krop overgiver sig, og den kan ikke skjule, at den er ophidset og liderlig. Den længes efter Chefen kærtegn og ikke mindst brug. Breath Control er så lækkert, sanseligt og frækt og om end nok grænseoverskridende for nogle, at de ikke kan forbinde det med noget seksuelt. For mig handler det om underkastelse og magt – det er det jeg tænder på. Jeg tænder på, at Chefen er mig overlegen – at jeg bliver et stykke legetøj for ham.

Jeg kan lide at mærke, hvordan han bliver tændt af at have overtaget/magten over mig. Breath control behøver i min verden ikke udføres med reb – en fast hånd om min hals, kan gøre mig lige så blød i knæene. En hånd med en sort latexhandske, der holder mig for mund og næse er også et hit. Jeg tænder som sagt på overgivelsen, og den magt der er i situationen.

Heldigvis for mig, så er Chefen inde i periode, hvor han kan lide at kvæle sin tøs 😉 Hvor er jeg heldig…

2 thoughts on “Breath Control

  1. jeg kan godt li og sidde og læse hvad du skriver, men jeg synes det er lidt modligt at lade ham styre hvad meget luft du har til og få vejret med, nu tror jeg ikke han kunne finde på og lukke for luften men det er sådan noget jeg sidder og tænker

    jeg ville spørger om du er en tøs men kunne få lov til og leje?

  2. Hej tut 🙂

    Rigtig godt skrevet af dig. Jeg kan kun følge dig at det er rigtig dejlig følelse at blive kvalt. Jeg bliver selv meget bløde i knæene når min Herre vil lege Breath Control. 😉

    Der var en ting jeg faldt over. Det var dit billede. Det halsbånd du har på, er det et som kvæler dig nærmest?

    Hilsen Louise

Der er lukket for kommentarer.