Spændningsfeltet mellem uartig og lydig

Det er ikke superlet for tiden. Jeg føler selv at jeg glider i spændningsfeltet mellem ekstrem lydig og uartig tøs. Der er ikke noget reelt mønster i min opførsel.

Lige i situationen, når jeg er en uartig tøs, der er jeg faktisk ligeglad – jeg vil bare have min vilje, og det skal være nu. Den uartige tøs dukker ikke så tit op, men hun har alligevel været fremme en del gange på det sidste. I hvert fald nok gange til, at jeg selv har bemærket hende. Jeg bryder mig ikke om den uartige tøs – for den uartige tøs er ligeglad med Chefen. Jeg ønsker bestemt ikke at være ligeglad. Den uartige tøs sætter sig selv i første række, og universet drejer rundt om hende. Det er i min verden ikke særlig artigt eller tøseagtigt.

På den anden side dukker der også en fin tøs frem nogle gange, der kun er ude på at behage Chefen. Hun er fin og servicerende af natur. Jeg kan lide hende, og jeg ved, at hun gør Chefen glad og tilfreds. Hun er afventende og tager gladeligt imod Chefens behandling og ønsker – brok eksisterer ikke i hendes verden, for hun taler ikke. Hun er som en fin dukke, der kan leges med.

De tøsers opførsel er som 2 poler, og jeg kan mærke, at det gør mig ked af det, at jeg ikke kan finde fokus. Fokus til at gøre mit tøsejob godt nok til, at den uartige tøs ikke dukker frem af mørket. Fokus til at finde en glæde og ære i at servicere min Chef. Lige nu synes jeg, at jeg befinder mig midt imellem – forvirret og uden retning. Det gør mig trist…meget trist faktisk.

Tilstanden har været her i et stykke tid, og jeg har svært ved at se en retning, jeg skal følge for at komme videre. Måske tiden eller Chefen viser mig vejen?

7 thoughts on “Spændningsfeltet mellem uartig og lydig

 1. Åh, det kender jeg alt for godt.

  Jeg kan i det ene øjeblik ikke ønske andet end at forkæle Ham, gøre alt for at tilfredsstille Ham og bare sidde ventende på Hans opmærksomhed, tålmodigt og uden forbehold. Og så i det næste er jeg mobset, utilfreds og stædig.

  Der kan også være lange perioder, hvor jeg bare har fokus på mig selv og mine egne behov og frihed. Jeg er meget fri af natur og selvstændig, så min submissive side får kamp til stregen. Men jeg er jo allermest lykkelig, når jeg helt igennem elsker og underkaster mig Ham. Det er bare ikke altid lige nemt at balancere…

  Jeg kunne vildt godt tænke mig nogle personer at snakke med omkring dette. Hvordan man arbejder med sin submissive side…

  Hilsener
  M

 2. Kære tut
  jeg har igennem lang tid læst din blog, jeg har den dybeste respekt for dig:-) du kan og gør det du inderst inde ønsker at behage din chef på alle områder , det er en stor gave at give den største.

  Din mørke side dukker op ja men din reaktion er du bliver ked af det , så kære Tut du er der altid det kan godt være din mørke side kradser lidt i lakken en gang imellem og du bliver forvirret og ked men vi har alle flere sider , og de vil dukke op men det der betyder noget er måden du kommer videre på 🙂 du ved hvad der betyder mest for dig at behage din Chef .

  jeg ville ønske jeg havde dit mod , men noget holder mig tilbage:-( jeg kæmper lidt en kamp for at komme over på den anden side og jeg får meget ud af at læse din blog læse om dine tanker og de ting du gør for din Chef .

  Du skal have et stort knus herfra og jeg vil glæde mig til at læse dit næste indslag
  Isa

 3. Åhh kære Tut hvor jeg føler med dig..
  Men jeg ser sådan på det, når du netop bliver ked af det, og får dårlig samvittighed over din uartige opførsel, må det også betyde, at det er den artige tøs der er i hovedsædet i dit sind, den uartige tøs kommer måske frem, men hun får ikke lov til, at tage overtaget og DET er rigtig flot. Ofte er det bare nemmere at lade den uartige del styre en fuldstændig, og jeg synes det er flot at du kæmper for den uartige og fine tøs, som gør hvad Chefen ønsker. Hold ud, den artige tøs vinder i sidste ende det er jeg overbevist om.

 4. Jeg det ville hjælpe at se de to sider af dig selv og i stedet for at blive ked af det, være glad for, at du har nogle ind i mellem modsatrettede mønstre, som vel samtidig også er med til netop at sætte fokus på hinanden.

  Jeg har altid set det som et sundhedstegn, når der er en lille oprører som af og til titter frem, inde bag alt det pæne.

  Så forudsat det ikke ligefrem er sådan at hende den frække dominerer for meget, tror du så ikke at manden din i grunden også netop elsker dig for sammensatheden?

  kh.

 5. Hejsa Tut 🙂

  Jeg mener ikke noget ondt ved at spørge om dette, men jeg er lidt nysgerrig. Jeg har læst en del indlæg i din blog, og jeg er imponeret over at du kan forholde dig til sådan et forhold.
  Men jeg er også forvirret over hvordan du kan forholde dig til det… Hvordan gør du?

  – TR

 6. Hej TR

  Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål. Det lyder på mig som om, at du mener, at jeg er presset til at leve et dominant/submissivt forhold. Det er et valg jeg selv har truffet, fordi jeg selv trives bedst sådan her. Efter valget er truffet, har jeg jo blot at forholde mig til, hvad Chefen ønsker af mig.

  Jeg har brug for noget mere håndfast, hvis jeg skal kunne give dig et bedre svar.

  tut

Der er lukket for kommentarer.