Den søde ventetid

Jeg glæder mig til fredag – min hjerne fucker allerede med mig nu. Jeg ved, vi skal dyrke lækker sex, og jeg har også fået at vide, at jeg skal have smæk. Det virker så uromantisk at planlægge sex, men det er simpelthen nødvendigt lige for tiden. Det betyder ikke, at der ikke er plads til spontan sex, men det er ikke altid overskuddet er til det. Heldigvis mangler jeg ikke dominansen i mit liv – den er der jo altid.

Jeg overvejer at støve stuepige uniformen af, og give Chefen full service 😉

3 thoughts on “Den søde ventetid

 1. Seje Tut.
  Håber din fredag levede op til dine forventninger.
  Hvorfor planlægge sex? Plejer at være mest spændende når det opstår spontant.
  Hilsen Wawe

 2. Hej Wawe

  Fordi det nogle gange er nødvendigt, når man har job, firma, fritidsaktiviteter og børn = fuld tryk på. Nogle gange har vi brug for at stoppe op og bare være “os” for en aften. Denne her gang var det nødvendigt at planlægge det lidt. Heldigvis var aftnen helt perfekt 😉

  tut

 3. Vi planlægger også fra tid til anden. Vi arbejder begge, studerer begge og ja, så er der børn i massevis. Det giver en hektisk hverdag.
  Når der så samtidig er kurer på tråden med i al fald mit arbejde = en Rapunzel som seksuelt er lidt slukket. Jamen så skal romantikken og samværet planlægges, for ikke at drukne i hverdagen.
  Jeg tror det er en styrke for et forhold, at man ser at hverdagen sniger sig ind på sexen. At man skal huske at pleje forholdet – og ja, planlægge en kærestedate.
  Sjovt nok – ville der ikke være skam i at planlægge en date hvis man ikke havde været par… men så snart man har været det lidt tid, så fortolkes det som tegn på afmagt eller at det stilner af.

  Any way.. vi planlægger også sommetider.. 🙂

Der er lukket for kommentarer.