Liderligheden fucker med min hjerne

Min tøsehjerne har arbejdet på højtryk siden i går formiddags. Den fordøjer og genlever oplevelser, følelser og indtryk fra Chefens brug af mig. Det føles lidt som at blive sendt tilbage til min plads med et ordentlig slag. Samtidig med en erkendelse fra mig selv om, at jeg har savnet det. Hvad er det så i virkeligheden, jeg har savnet?

Jeg har savnet den rå brug af min krop som en genstand for Chefens lyst. Tænk at så enkle midler som en gag, et positur halsbånd og noget reb kan fucke min tøsehjerne helt op. Jeg må indrømme, at jeg nogle gange overraskes over, hvor simpelt det kan være. Erkendelsen af at der ikke skal mere til…for at få mig helt derud. Derud hvor jeg er ligeglad, og blot er en tøsedukke, der er til for Chefens fornøjelse.

En dukke Chefen kan sætte strøm til i brystvorterne for at få mere lydighed frem. Styrken øges og smerten intensiveres i mine følsomme brystvorter, men samtidig kan jeg mærke liderligheden rulle ind over min krop, som en bølge der slår mod strandbredden…igen og igen. Jeg er simpelthen maks liderlig, og kan ikke røre mig, da jeg er bundet med reb. Jeg er helt og holdent i Chefens hænder – det er ham, der bestemmer, hvad og hvornår jeg skal noget. Min tøsefisse er vældig våd, og skriger nærmest efter min Chef. Jeg nærmest allerede kommer i mindre sprøjteorgasme, da Chefens hænder går på opdagelse i min fisse. Denne mindre bliver hurtigt fuldt af en række større orgasmer – uhh det er noget min tøsekrop kan lide. Jeg kan lide at blive brugt, ikke have et valg – jeg elsker at mærke hans begær og perverse tanker blive til virkelighed. Det kan nærmest ikke blive for meget for mig.

I dag har jeg haft overordentlig svært ved at holde fokus – og dette til trods for at jeg var til et vigtigt møde. Min tøsehjerne tænkte på sex, smerte og underkastelse. Fantasierne og tankerne stod i kø – min underkastelse og mit behov for at lide for Chefen er vakt til live. Glæder mig til at få Chefen hjem imorgen, hvor jeg vil lide for ham ekstra meget. Det tænder nemlig mig…når han tænder.

5 thoughts on “Liderligheden fucker med min hjerne

  1. Kære Tut. 🙂 … Har sagt det før og jeg siger det meget gerne igen: Du skriver fantastisk godt og medrivende om dit liv med Chefen! 🙂 Bliver lige grebet hver gang jeg smutter herind og læser hvad du nu gør dig af tanker om dit tøseliv….. Stor ros til dig! 😀
    Og så må jeg i øvrigt gi´ Maria Magdalena ret….. Du er jo enhver mands drøm om en dedikeret, lydig dukke! 🙂

    Knus og kram fra Mini. 🙂 ***

  2. Hej tut

    jeg er en mand der sidder og læser dette og jeg kunne godt tænke mig og finde en pige som jeg kunne leje med som du gør med din chef, jeg tror jeg vil ligge dig til og sove med lidt størm i dine dukke bryster hele natten også høre hvad dukken vil sige næste morgen, og jeg vil bruge dukken til mange andre ting.

    mën en ting er sikkert hvis jeg havde sådan en pige vil hun være liderlig meget af tiden.

Der er lukket for kommentarer.