Rene tøsetanker

Der kan være bagsider i at leve i bdsm forhold, hvor det foregår 24/7. Et af det lidt svære elementer for mig er at give mig selv lov til at fokusere på andre ting end Chefen. Eksempelvis var jeg en tur i Odense i går, hvor jeg mødtes med nogle veninder. En tur der har været aftalt i flere måneder i forvejen – og jeg havde selvfølgelig fået lov af Chefen i forvejen.

Alligevel kan jeg tage mig selv i at have dårlig samvittighed overfor Chefen – at jeg ikke er der til at varetage og servicere hans behov. Jeg føler, at jeg svigter ham – til trods for, at jeg udemærket ved, at han sagtens kan klare sig selv. I stedet for 100% at nyde min tur med tøserne, bliver jeg fokuseret på, om jeg nu kommer for sent hjem eller om der er mad til ham. Min hjerne er simpelthen tunet til at servicere ham, at den har svært ved at holde fri.

Om det er godt eller skidt – det afgør jeg vel egentlig ikke. Men måske Chefens hjernevask har gjort mine tanker mere rene og fokuseret på hans behov?

 

5 thoughts on “Rene tøsetanker

 1. Det virker da bestemt kun godt, for det viser bare hvad din chef er for dig og hvor dygtig han har været til at forme dig… Og så må man ikke glemme at det viser du har givet dig fuldt ud til ham og at han altid er i dine tanker.
  Stor respekt til dig og din chef for jeres måde at leve på 🙂
  Hilsen den selvstændige kælling 😉

 2. På mig virker det som om det er kommet for langt ud.

  Nu kender jeg hverken dig eller din partner, men livet er stort og herligt og der er så mange gode oplevelser gemt rundt omkring med mennesker der kan give noget på hver deres vis og jeg synes du på en måde svigter livet og dig selv, ved ikke at være til stede sammen med dem, du nu engang er sammen med i øjeblikket.

  Som du selv skriver, så kan han sagtens klare sig selv – hvilket jeg i øvrigt vil mener er en forudsætning for at det i det hele taget kan lade sig gøre at leve den slags i rimelig harmoni og bevidsthed.

  Så lad ham det og nyd dine veninder og andre ting når det er.

  Det andet er for langt ude – sorry…men det er det altså…

 3. Hej Jette

  Tak for din kommentar. Jeg tror, at det er en balancegang. Problemet ville først være til stede i mine øjne, den dag jeg vælger at blive hjemme fremfor at hygge mig med tøserne eller familien. Jeg vil ikke trives, hvis jeg ikke kunne se andre mennesker end Chefen. En ulykkelig tøs kan ikke tjene sin ejer.

  Det handler nok om, at jeg skal give slip i mine tanker, når jeg har “fri”. Det er der, jeg kan nogle gange kan have det lidt svært. Dog ikke så svært, at det ødelægge noget for mig. Jeg havde nemlig en super fin lørdag.

  Kærligst
  tut

 4. Hej MissThb aka den selvstændige kælling 😉

  Tak for din kommentar. Som jeg også har skrevet til Jette, så tror jeg, at jeg skal lade mig selv holde fri nogle gange. Men den balancegang kan være svær, netop fordi underkastelsen fylder så meget i mit hoved. Den er naturligt til stede, så at sige. Men blot det at jeg er opmærksom på det, gør at det er ok for mig.

  Kærligst
  tut

 5. Hej igen.

  Jeg er glad for at høre, at du gør dig tanker om at holde fri ind i mellem. – synes personligt det er røv vigtigt. For du er jo mange ting. Ikke bare hendem som nyder at servicere din partner (du får mig altså ikke til at kalde ham chefen;) og og dom du også selv er inde på, så er det, at dyrke disse andre sider (have det hyggeligt, som du jo også havde det) med til, at forme hele dig, som vel i sidste ende er hvad han også helst vil have.

  Jeg kunne måske nok drømme om at leve ligesådan, men kommer aldrig til det. Mest fordi jeg har en pæn bunke ting, jeg ikke vil af med eller have nogen skal have bestemmelsesretten over, men også fordi, jeg simpelthen ikke gider være hende der servicerer hele tiden på et mere husligt plan.

  Men jeg har så også set gode og dybe forhold på dette plan der fungerede fabelagtigt uden dagligt stramme tøjler og på den måde tilrettelægger vi livet som det tjener os bedst hver i sær og jeg er bestemt ikke ked af at måtte vælge fra:)

  God vind tut

  J.

Der er lukket for kommentarer.