Submissiv

Submissiv er et ord, men hvad dækker det egentlig over? Hvilken betydning ligger jeg i ordet?

Submissiv har i min verden egentlig ikke noget at gøre med masochisme – altså det et tænde på smerte. Submissiv er, når man gerne vil behage og tjene sin ejer. Jeg kalder det at dyrke underkastelsen.

Jeg vil ikke påstå, at underkastelsen er en nem størrelse. Usikkerhed og følelser er på spil, når man giver sig hen til en anden person. Men hvor starter man, og ikke mindst hvor slutter man? For mig var de første par skridt ekstra svære. Det at stole 100% på et andet menneske, og regne med, at han vil mig det bedste – det kan være svært. På et tidspunkt beslutter jeg mig dog for at kaste mig ud i underkastelsen – inden da har vi brugt lang tid på at vende forskellige problemsstillinger. Det er klart, at man som den dominerende og den underkastede bør have en form for ens forventninger til det, man går i gang med at bygge op. Den totale underkastelse kommer ikke fra første dag, jeg vil vove at påstå, at det er en proces – en proces der forsætter hele livet.

Det leder mig også videre til spørgsmålet, hvor slutter man? Jeg har faktisk ikke noget svar på det. Jeg kan dog blot fortælle om min egen udvikling. I starten var jeg meget opsat på at gøre alting rigtig – og ikke mindst lægge mærke til de små detaljer, som jeg vidste ville gøre min Chef glad og tilfreds. I et D/s forhold vil der altid være svære perioder- og der har også været tider, hvor jeg har været parat til at give op. Pakke sammen og afleverer mit halsbånd – en handling jeg i princippet ikke kan udføre, da Chefen ejer mig. Min Chef forstår dog altid at samle mig op igen, og opretholde dominansen i vores forhold. Opretholdelsen af dominansen, hvilket er helt naturligt for Chefen, gør at jeg ikke mister respekten for ham – han kræver gang på gang lidt mere af mig. Jeg finder en tilfredsstillelse i at give ham min underkastelse og lydighed.

For mit vedkommende er det submissive ikke kun begrænset til sex – det er der 24/7. Det submissive er en del af min personlighed, men kommer kun til udtryk overfor Chefen. Det er min gave til ham, jeg elsker af hele mit hjerte.

5 thoughts on “Submissiv

 1. Jeg misundes lidt, hver gang du fortæller om dit og din chefs forhold… Det du beskriver, er nærmest præcis det jeg selv søger. Men chefer hænger jo ikke bare på træerne 🙁

 2. Jeg ønsker også et slikt forhold, men gode submissiver henger ikke på trærne dem heller 🙁

 3. Hej Anne
  Tak, jeg kender følelsen – inden jeg fik Chef. Der gik jeg også og sukkede over andres forhold. Jeg vidste også godt, at det ville blive svært at finde en, der kunne matche mine ønsker og behov. Jeg havde faktisk lidt givet op – men så dukkede han op, og tog mig med storm.

  Håber du finder din Chef.

  Kærligst
  tut

 4. Hej Tut.
  Jeg vil først gerne sige tak for en masse gode indlæg. Jeg har slugt dem råt. Du har sat ord på en masse af de tanker jeg går og tumler med og takket være dine mange gode beskrivelser, er det blevet meget mere klart og acceptabelt for mig, hvad det er en proces, jeg er i gang med lige nu.
  Dette første og svære skridt, at erkende, at trangen til at underkaste mig min Herre, er en side af mig, som jeg er nødt til at leve ud. Det er virkelig en befrielse at jeg ikke længere bruger alle mine kræfter, på at kæmpe imod den jeg er. Kærligheden og respekten for min Herre, er blevet så stærk og intens. Jeg har så stor lyst til at have ham ved min side hele tiden og jeg føler mig som amputeret, når han ikke er hos mig.
  Min Herre har bedt mig skrive til dig, at takke dig for at have givet mig modet, til at åbne op og være tro mod mig selv. Kærlig hilsen Marianne

Der er lukket for kommentarer.