Respekter andres valg

Jeg har været lidt halv irriteret de sidste par dage – mest på mine medkinksters. Det vil sige andre mennesker, der dyrker bdsm i mere eller mindre grad. Tror ikke man kan diskutere, hvad der er rigtig og forkert bdsm – jeg ved, hvad der virker for mig, og hvad det er, jeg tænder på. Om jeg får en rigtig eller forkert etikette sat på mig, rører mig faktisk ikke. Men jeg bliver rigtig irriteret over den evige diskussion!

Det betyder ikke, at jeg ikke har en mening om, hvordan den perfekte verden skulle se ud. Jeg har både venner, der lever ligesom Chefen og jeg – og andre, der dyrker bdsm på en anden måde. Disse andre mennesker bliver ikke ringere mennesker i mine øjne. Hvad de gør med deres liv – er fuldstændig deres valg. Jeg har intet imod at diskutere vinkler og nuancer på ting, vi ser forskelligt på. Men jeg gider simpelthen ikke trække fronterne så skarpt op, at vi bare skal blive enige – kan vi ikke blot blive enige om, at vi ser forskelligt på den sag? Lad os så komme videre!

Hvis jeg kun skulle omgive mig med mennesker, der havde samme indstilling til bdsm som mig selv – så kun jeg måske tælle 10-15 mennesker i Danmark. Sikke en fest vi kunne have…eller noget.

Dette blogindlæg var blot en frustration, der måtte ud. Lad andre folk lever deres liv, som de har lyst til. Respekter deres valg og ønsker – vi kan godt diskutere og tale om forskellene, men respekter at andre kan leve anderledes – men det samtidigt er et opråb til, at også disse respektere mit/vores valg.

tut

7 thoughts on “Respekter andres valg

 1. Jo mere jeg læser din blog, jo større respekt får jeg for dig og dit/Jeres valg.
  Jeg glæder mig ofte over at vide at to tydeligvis begavede mennesker tør leve som de selv ønsker det uanset hvad småtskårne og indskrænkede individer måtte hav imod dette!
  Hvad F….. rager det egenlig dem hvordan I har valgt at indrette jer, det er da for pokker Jeres liv!
  Mange varme tanker og respekt til både dig og Chefen.
  Jesper

 2. Jeg er så enig… Jeg er efterhånden virkelig træt af at høre på nøjagtig samme emne diskuteret fra 117 forskellige vinkler af en flok skrigende kinksters, der alle mener, at de har fundet den hellige gral. Jesus, siger jeg bare. Slap dog af og brug energien på god sex i stedet for.

 3. Jeg læser det der bliver skrevet inde på Kinkster men jeg gider ikke at bruge min energi på de evindelige diskussioner der er der inde, Chefen og dig har valt at leve på jeres måde et forhold der oser af respekt, kærlighed og tillid til hinanden, at andre så ikke vil forstå den måde i lever på tror jeg ikke der er så meget at gøre ved, om de ikke vil forstå eller bare er misundelige eller bare ikke fatter en nada ved jeg ikke.

  Stor respekt til din Chef og dig

 4. make that 17…

  I understand and feel you frustration.

  We do what we need ( feel we have to ) do and that’s it!. Somehow most people are just not large enough to respect others and for some reason need to press their own “values” to those ….
  Pity I say.. pity people… Respect to both Chefen and you, and the ones the reacting positive to this post

  All the best.

  M.

Der er lukket for kommentarer.