Spanking med fjernbetjeningen

Fik lidt smæk i går aftes – blot fordi han havde lyst. Efter Chefen havde brugt sin hånd – tog han de grove metoder i brug…fjernbetjeningen. Man må jo bruge det, man har nærmest. På mystisk vis fik jeg mig rodet ud af en større gang spanking – men har sikkert den til gode nu 😉

Kunne nu også godt trænge til en af de ture, hvor min popo er øm og hævet i flere dage efter. Måske skulle jeg ønske mig et spankingsprogram af Chefen, så jeg kunne blive en mere lydig tøs?

2 thoughts on “Spanking med fjernbetjeningen

 1. Hej Tut
  Selvom jeg er langt fra din livsstil, så læser jeg din blog med stor interesse.
  Dog kan jeg godt lide at blive slået lidt hårdt bagi 😉

  Kærligst Ms. M.

 2. Hej Ms. M

  Du er velkommen anytime – uanset om du ikke dyrke bdsm på samme niveau som mig.

  Kærligst
  tut

Der er lukket for kommentarer.