Det er samfundets skyld

Hvorfor har alle andre, så travlt med analysere på andres liv end deres eget? Er der noget vejen, er det altid samfundets skyld…

Man skal ikke bevæge sig langt ud af bdsm kredse, før jeg møder modstand overfor min livsstil, og den måde vi har valgt at leve på. Jeg forlanger ikke, at omverden skal forstå fra første færd. Men det kunne være rart, hvis man stillede spørgsmål i stedet for dømme på forhånd – det skaber mindre risici for misforståelser.

Respekter, at jeg har valgt at lave som en slavetøs, og jeg er ejet af min Chef. Jeg har prøvet almindelige parforhold, og jeg fungerer ikke på sigt. Med andre ord jeg er ikke lykkelig, hvis jeg ikke kan få lov at være submissiv. Jeg er ikke blevet tvunget til at træffe det valg, som nogle måske kunne tro. Valget om at give mig væk til Chefen, var et velovervejet valg, jeg skulle træffe i sin tid.

I og med dominansen i vores verden står på 24/7, har jeg selvfølgelig tænkt længe over mit valg. Det har krævet mange og lange samtaler med Chefen, dels for at være sikker på, at vi ville det samme med vores bdsm forhold, og dels for at skabe tryghed og tillid. Mit valg var med andre ord ikke noget, der blev truffet sådan wupti wupti…det var en proces for os begge.

Derfor kan jeg bliver edderrasende og skuffet over, at andre mennesker kalder mig syg i roen, psykisk syg, ustabil etc. Undskyld går det ud over jer, at jeg tænder på dominans, smæk og opdragelse? Det er helt okay, at man har en mening om noget – men det er for langt ude at udtale sig om andre mennesker, man måske ikke engang kender eller sporadisk. Det er bare ikke god stil.

Synes måske det ville være mere rart, hvis folk koncentrerede sig om deres eget liv – fremfor at pege fingrer af andre mennesker. Jeg er ret sikker på, at var det ikke for min anderledes seksualitet – ville jeg aldrig få påklæbet tags såsom; psykisk syg og ustabil.

Er det ikke okay, at vi gør, hvad vi har lyst til i vores liv, så længe det ikke indblander andre mennesker, der ikke har lyst til at deltage? Ellers må jeg jo blot stille mig i rækken med mennesker, der mener, at alt er samfundets skyld…

11 thoughts on “Det er samfundets skyld

 1. Hej Tut.

  Nu har jeg snart læst din blog forfra og baglæns og flere af dine indlæg op til flere gange og jeg må sige at du virker LANGT fra ustabil, psykisk syg og hvad nu ellers andre siger.

  Når man ikke lige passer ind i andres livs anskuelse så reagere de ved, at angribe det -eller de – der ligger udenfor.

  Så du har den største respekt herfra, især at du deler dit/jeres liv herpå bloggen, så vi andre kan følge med og stille spørgsmål i stedet for bare at fordømme.

  Jeg lever langt fra et forhold som du og Chefen men følger med her fordi jeg beundre jeres forhold og den passion og kærlighed i deler selvom det ikke lige er villa,vovhund og Volvo.

  Så giv de negative personer en finger og lev på den måde I ønsker.

  De kærligst hilsner fra en fast læser ( og fan 😉 )

 2. Kære John

  Tak for dine ord. Jeg opfatter heller ikke mig selv som ustabil eller psykisk syg. Tror jeg kan gå med til etiketten “anderledes” – dog som noget positivt.

  Selvom man lever 24/7 er der stadig hverdagsudfordringer – vi skal jo have noget at spise, ud med skraldet, rengøring etc. Jeg mener dog også, at der er langt større passion og kærlighed i et bdsm forhold – jeg er stadig nyforelsket efter 4 år, og jeg håber den følelse varer ved. Har helt sommerfugle i maven af glæde, når jeg skal hente Chefen senere i dag i lufthavnen.

  Jeg har nu heller ikke tænkt mig at lave om på vores liv, fordi andre mennesker har en negativ holdning til det. Holdningen må de gerne have og ytre for min skyld. Jeg bliver kun sur, når der bevidst angribes for at få en reaktion fra min side.

  Til sidst vil jeg ønske dig en god sommer

  tut

 3. Kære Tut.

  Jeg læser din blog med interesse, ikke fordi jeg selv er til det liv du lever, men jeg er fascineret af din måde at skrive på og dine billeder, som jeg synes er fantastisk smukke!

  Det er i alle livets aspekter at andre folk ikke forstår, ikke kan acceptere at nogen vælger hvad de gør, lever som de gør eller andre folks til- og fravalg. Du er god til at stå ved dit liv, og jeg synes det er synd du føler du er nødt til at blive ved med at forsvare din måde at leve dit liv på.

  Du er ikke psykisk syg eller noget, det får jeg ikke indtryk af, men giv slip og lad være med at forsvare dig over for alle idioter der ikke kan se verden med andre øjne. Andre har ikke krav på at få forklaringer eller lign. fra dig.

  Men tak for en rigtig god og spændende blog, 🙂
  Mange hilsner fra Lisa

 4. Kære Tut
  Jeg læser med stor fornøjelse din blog, og glæder mig hver gang på dine og din Chefs vegne , over at i har været så heldige at finde hinanden, så at du kan komplettere Chefen og han dig.
  De bedste ønsker og min store respekt til jer begge.
  Jeg mener at det du og din Chef har,er noget meget smukt og dyrebart som kun få oplever, så pas godt på det.
  Jesper

 5. Mange tak Jesper – du kan tro, vi passer godt på hinanden og vores forhold.
  Håber også du har en, der passer på dig.
  tut

 6. Efter jeg læste Michel Foucaults “Overvågning og Straf” gik det for alvor op for mig, at alt eksisterer på baggrund af magtforhold. Derfor mener jeg kun, at SM er en understregning af det faktum, hvor man anerkender, at der altid er en der hersker og en, der bliver domineret på baggrund af herskerens tanker.

  Jeg tror måske, at mange har fordomme om SM fordi det konstant i medierne bliver kædet sammen med de her sager, hvor det har været brugt i kriminelt øjemed. Det er derfor vigtigt, at man fra SMil og andre SM-miljøer arbejder målrettet på at nedbryde fordommene om sadomasochister, f.eks ved at vise, at det også er noget som hr. og fru Jensen dyrker ved siden af deres normale liv.

 7. Kære tut.
  Netop denne problematik er en af de ting jeg bokser lidt med i forhold til at gå 100% All in i et bdsm forhold med min dejlige kæreste.
  Men når jeg læser din blog bekræfter det mig i at man skal skyde en hvid pil efter andres mening og jeg mærker at jeg kommer tættere på min endelige beslutning.
  Tak fordi du deler dit liv med os og glæder mig over at jeg er blevet klogere

 8. Hej Lisa

  Mange tak for dine varmende ord. Det er også den måde, jeg vælger at gribe det an. Jeg har mit liv at tage hensyn til – og det er mig, der bestemmer hvordan jeg har tænkt mig at bruge det…

  tut

 9. Hej Jesper

  Tak for dine dejlige ord. Bare rolig vi passer godt på vores kærlighed og hinanden. Når man har det bedste, vil man nødigt miste det igen.

  tut

 10. Hej Jacob

  Jeg er på de fleste områder enig med dig. Det er pisse uheldig hver gang BDSM bliver kædet sammen med overgreb og kriminelle handlinger. Desværre er det oftest det indtryk omverden får af bdsm. Personligt er mit liv og min tid for kostbar til, at jeg vil bruge den til at oplyse omverden om, at bdsm er meget mere end de grumme ting, der dukker op i medierne. Det er dog positivt, at nogen har den lyst og tid. Hos mig blomstrer jeg først, når jeg får lov at være submissiv. Jeg bliver kærlig og omsorgsfuld 😉

  Jeg ville ønske at flere mennesker satte sig for at få et velfungerende sexliv – livet er for kort til dårlig sex. Jeg satte mig allerede som ung for at skulle have et godt sexliv – at være tro mod mine fantasier og lyster. Det er da ikke altid en dans på roser at være til bdsm – der har været tider, hvor jeg ønskede oprigtigt, at jeg i længden kunne nøjes med alm. sex. Men det kan jeg ikke – og mest af alt, jeg vil ikke nøjes.

  tut

 11. Deville’s Perle

  Dit liv – dine valg. Jeg ville gøre det, hvis jeg var dig – hvad holder dig tilbage? Omverdens reaktion – tror mig, den er mindre end du tror. I starten kræver det nogen tilvending, men nu ved eksempelvis mine veninder, at jeg lige skal spørge om lov derhjemme, inden jeg siger ja til en hyggeaften.

  Jeg håber, du tør tage springet 🙂

  tut

Der er lukket for kommentarer.