2 thoughts on “Sommer?

 1. Hej Tut..

  sikke en super fed side du har her..

  Jeg ved at jeg tænder vildt på denne verden , men er lidt “grøn” da jeg desværre ikke har mødt en som deler min interresse for denne verden.. 🙂

  Jeg gætter på at min udfordring er at mit look, Jeg er nok lidt pæn dreng..

  Men nu har jeg sat mig for at opsøge denne verden aktivt , og håber at du kan fortælle mig lidt om hvor man finder ligesindet , findes der hjemmesider –

  Ud fra det jeg har læst mig til indtil nu er jeg ret sikker på at det er noget for mig og at jeg vil blive en dygtig Herre

  Håber at du kan hjælpe en HELT grøn 🙂

 2. Hejsa

  Selvom man er en pæn pige eller dreng, kan man godt være satans fræk indeni – det kan jeg godt skrive under på.

  Hvis du er frisk på at møde folk, kan du gå til træfs – der er nogle rundt om i landet. Det er meget uformelt, og man kan komme helt som man er – eller i kinky frækt tøj. Du kan også melde dig ind i eksempelvis Smil, hvilket er et udemærket sted at møde ligesindet. Kinkster.dk er et lukket forum på nettet – kun SM folket, men det kræver en invitation for at komme derind. Hvis du er til international kommunikation, kan jeg anbefale slavefarm.com.

  Held og lykke 🙂 – og velkommen
  tut

Der er lukket for kommentarer.