Et fast greb

Nogle gange er det de små ting, der kan få tøsen frem i mig. Så som imorges, hvor Chefen samlede mit hår i nakken, og hev til. Straks vækkes mit submissive sind, og han kan få mig til alt. Det samme sker, hvis Chefen bider mig i halsen eller nakken. Jeg bliver føjelige og en kælen lille tøs.

Det er underligt at tænke på, at der nogle gange ikke skal så meget til – at man slet ikke behøver en større samling af gear for at få det submissive frem i tøser. Selvfølgelig er det forskelligt, hvad der virker fra tøs til tøs. Men med det rigtige greb og en overbevisende dominant personlighed, kommer man rigtig langt. Faktisk længere end den ledeste pisk i hele verden 😉

 

3 thoughts on “Et fast greb

 1. Kære tut,
  Hvor har du ret, og hvor er vi heldige at have sådanne mænd i vores liv 🙂
  meeeeen…. den ledeste pisk i hele verden kan nu også være ganske effektiv, og vil heller ikke bytte det ene frem for det andet – begge dele synes jeg er skønt, og at mærke hvordan tøsen i mig vokser og trives 🙂

  Kærligst
  zoe

 2. Hej Tut

  Rigtig god og spændende side du har, men har lige et spørgsmål, håber det er i orden. 🙂

  Du er jo ejet er Chefen – ved din familie godt det ? Og ser I dem ?

  knus

 3. Hej Chris
  Selvfølgelig ser jeg min familie – men mit sexliv og mit ejerforhold angår ikke dem. Så det er ikke et emne, der bliver talt om til diverse familiesammenkomster.

  tut

Der er lukket for kommentarer.