Temperament og ulydighed

Jeg er flov, og jeg er også lidt ked af det. Mest af alt fordi jeg har været en ulydig tøs.

Det er ikke altid lige nemt at være tøs, og det er slet ikke nemt, hvis man nogle gange føler sig uretfærdigt behandlet i en given situation. I sidste uge lod jeg mit temperament løbe af med mig, og jeg forvandlede mig fra en lydig tøs til en uopdragen kælling i løbet af få minutter.

Jeg blev faktisk så sur, at jeg gik væk fra min Chef i et stykke tid – jeg har brug for luft. Jeg var rasende, sur og ked af det samtidig – tårerene trillede af mine kinder, og alligevel var min stolthed for stor til, at andre mennesker skulle lægge mærke til det – så jeg tørrede øjnene hver gang, jeg mødte andre på min vej.

Efter et stykke tid fandt Chefen mig, og han skar ud i pap, at vi altså ikke lever i et ligestillingsforhold. Jeg var stadig tøsefornærmet og pigesur, så jeg var ikke til at hugge og stikke i. Hans mening og holdninger kunne egentlig rage mig en høstblomst. Men på en eller anden måde trænger Chefen alligevel ind til mig.

De sidste par dage har jeg bare været flov over min upassende opførsel. Jeg føler, at jeg har svigtet min Chef. Det gør mig ked af det.

7 thoughts on “Temperament og ulydighed

 1. Kære Tut

  hun forstår dig. hun gjorde det selvsamme overfor sin Herre forleden. Pakkede alle sine ting efter 16 dage med ham, og løb med dem ned i bilen, parat til at rejse væk. Og det tog hende lang tid, at opdage, at det var fokussvigt. For et eller andet sted ville hun gerne være Hans kæreste og måske også Hans hustru. Han kommer og går som det passer ham. Men sådan er vilkårene, der er IKKE ligestilling. Men hun tror også at de Dominante Herrer skal lære som os tøser. De er ikke perfekte, selvom vi synes det.

  Mange knus fra hara.

 2. Kære søde tut-tøsen.

  Som du ved kan jeg også lande der, hvor den smukke underkastelse forvandles til styg surhed, egenrådighed og opsættelighed. Så jeg kender den bidende alvor i nuet. De kalder det 24/7 søde tut 😉

  Men når jeg læser dit indlæg sidder jeg med en salig smil på læberne, trods dine kvaler. For mit øre kan jeg høre din Chef tale med autoritet når Han fortæller dig om den ligestilling i ikke har. Jeg er tryg tut, du er i sikker varetægt og det er nu engang bedst for små tøse-fornærmede piger som dig. (og mig.) Så skal alt nok gå 😉

  Omsorgsfulde tøse-kram, du ved hvor du finder mig

  maria-magdalena.

  P.S. Hvis det var så let, var der nok flere det praktiserede det…….

 3. Som ikke 24/7’er er det at læse indlæg som dette, en stor befrielse. For ofte males der et glansbillede af underkastelsens lykke – her skrives så om hele mennesker, der også kæmper for at nå den lykke i nu har valgt er jeres.
  Tak for det åbenhjertige indlæg.

  De følelser du beskriver, den pludselige vrede og udadregerende opførsel – den findes så vidt jeg ved i alle forhold.

  /Rapunzel som i den grad bliver en Rappenskralde, når underkastelsen og overgivelsen pludselig vender sig til vrede.

 4. At komme og gå som det passer en har altså ikke meget med ikke-ligestilling at gøre.

  Som slavinder har i sgu stadig krav på respektfuld behandling og information.

  Jeg selv vil ihvertfald til hver en tid sætte pris på at vide, hvornår han havde tænkt sig at komme og smutte igen, så resten af livet også kan hænge sammen ???!

 5. Jeg har aldrig oplevet ikke at få information om, hvor han er, og hvornår han har tænkt sig at komme hjem. Der hersker jo ikke ustruktureret hverdag hos os 🙂

 6. Hej Tut
  Jeg hedder thilde og jeg er forholdsvis ny 24/7 slave og i det hele taget er den her verden kommet ret sent til mig før jeg fandt ud af at det var lige mig.
  Jeg har fulgt med på din hjemmeside i nogen tid og har læst indslaget om ulydighed med stor interesse. Jeg har lavet mange og nærmest uoprettelige begynderfejl og jeg vil høre om du eller andre kan give mig noget instpiration til, hvad man kan gøre/ hvordan man skal forholde sig, hvis man har været ulydig og skal gøre forholdet til sin Herre godt igen.
  Mvh thilde

Der er lukket for kommentarer.