Brystpiercingerne er pillet ud

Øv, så tabte jeg kampen mod brystpiercingerne – en kamp, der har taget 3,5 år. I går aftes pillede jeg dem ud, da der ikke har været anden end bøvl med dem på det sidste. Nå må de heles, og så kan det være, at jeg prøver igen. Jeg kan ikke lide følelsen af at være uden dem – jeg føler mig mindre tøset. Synes ikke, at jeg ligner en tøs helt så meget – men det er trods alt bedre, at de får ro, og jeg ikke skal døje med betændelse hele tiden.

2 thoughts on “Brystpiercingerne er pillet ud

 1. Seje Tut.
  3 1/2 år, det er lang tid at kæmpe mod betændelse, surt for dig at det stopper her. Håber du kommer stærkt igen.
  Her er det et år siden, på lørdag, at min Q blev piercet i begge bryster. Der var lidt væske de første dage, men saltvand gjorde underværker. Nu har jeg købt `nåle`og creme til at udvide piercingerne. Jeg/vi, går forsigtigt frem, tager små skridt, så vi forhåbentlig undgår problemer.
  Hilsen Wawe

 2. Hej Wawe

  Bare rolig, jeg forsøger igen, når betændelsen er helt væk. Lige nu skal piercinghullerne blot have fred og ro. Håber det går fint med jeres projekt, og dejligt at vide, at det kan lykkedes for andre.

  tut

Der er lukket for kommentarer.