Ny tøsekurv

Det bankede på døren – det var posten, og hun havde en stor pakke med. Chefen har fået den fikse idé at skifte min tøsekurv ud med en kurv, der er langt mere behagelig. Det betyder vel også, at jeg skal bruge flere timer i den – og at min nok så behagelige Hästens seng hurtigt kan skiftes ud med tøsekurven, hvis jeg ikke opfører mig ordenligt.

Kurven er allerede sat på plads i soveværelset. Den er dog ikke tungere end, at man sagtens og med lethed kan flytte rundt på det. Måske bliver det til solbadning fra tøsekurv i haven?

3 thoughts on “Ny tøsekurv

  1. Hvor ser du dog lækker ud som du ligger der i din nye kurv, du er en heldig tøs med så rar en Chef 🙂

  2. Smiler… Tillykke med din nye kurv.
    Det er da en flink og omsorgsfuld chef du har …. Smiler frækt 😉

Der er lukket for kommentarer.