2 år med lydig.dk

Så kan min lydig blog fejrer hele 2 år 🙂

– og bare rolig, jeg har stadig travlt med at blive mere lydig. Lydig.dk blev startet i sin tid, fordi jeg havde et behov for at sætte ord på mine tanker. Mit hoved var ved at eksplodere af tanker, omhandlende det at være Chefens lydige slavetøs. Jeg har delt mange af mine tanker med jer læsere, og jeg værdsætter især, når I tager jer tid til at give mig et på ord med på vejen 🙂

Så kære læser, jeg glæder mig til at byde dig velkommen i et nyt år på min blog.

Kærligst

tut

10 thoughts on “2 år med lydig.dk

 1. Kære tut.

  Tillykke med din blog fødselsdag, ser frem til fortsat at følge din vej mod den ultimative lydighed for din Chef.

  tøse kram maria.

 2. Kære Tut…

  Tillykke med de 2 år :o)

  Din hjemmeside var den første jeg faldt over i min søgen og min rejse som tøs og du er en inspiration… Keep up the good work :o))

 3. Dejlige tut,

  Tillykke med din årsdag for din blog.

  Det er altid dejligt,at læse med omkring dit liv og dine anstrengelser for, at være for Chefen en lydig tøs.

  Mange varme tanker fra mig til dig.

 4. Hej tut,
  Tillykke med blogfødselsdagen. Det er meget inspirerende at følge med for både mig og min kvinde.
  Vi glæder os til fortsat at følge med i dine skriverier .

  Gode hilsner

  Hr. W (og hans kvinde)

 5. Hej Hr. W & Hans Kvinde

  Tak, og jeg kan kun sige lige over til din slavinde/din kvinde :o)

  tut

 6. Hej tut,
  Vil bare lige sige, at min slavinde ikke blogger, men har fundet ud af hvor forvekslingen kommer fra, men jeg har længe omtalt hende som min kvinde, vist også før bloggen med det navn. Men ville bare lige rette misforståelsen.

  Gode hilsner, Hr W.

Der er lukket for kommentarer.