Kontrolfreak?

Der er nogle ting, der er nemmere end andre ting som tøs. For mig handler min underkastelse også om viljestyrke til at gennemføre nogle af de udfordringer, der ikke er sådan lige til. Nogle af de ting min Chefen igennem tiden har forlangt af mig, har virket som uoverkommelige i starten. Oftest er udfordringen større i mit tøsehoved end i virkelighed.

For mig handler det mig om at kunne give slip. Turde at give slip og overlade kontrollen til en anden end mig selv. De fleste vil gerne have kontrol over eksempelvis økonomi, arbejdsliv eller vigtige beslutninger i ens liv. Så det kan være svært at give fuldstændigt slip, og måske kan du slet ikke se, hvad det har med et bdsm forhold at gøre? Men i min verden har det i høj grad, jeg ønsker nemlig ikke kun dominans på det seksuelle plan, men i alle livets aspekter. Måske det man med rette kan kalde 24/7 – det vil sige, at dominans er til stede 24 timer 7 dage om ugen = altid.

Hvad får jeg ud af det?

Men det er ikke altid let, og jeg kan da også nogle gange tude og skabe mig over noget, jeg føler er vildt uretfærdigt. Der er dog heldigvis længere mellem de her udbrud end i starten af vores forhold. Nogle gange kan jeg da også tage mig selv i at tænke, hvad jeg får ud af det? Hvad jeg reelt får ud af, at en anden person tager styringen af mit liv. I bund og grund handler det jo om et valg – ligesom når man står i slikbutikken og skal vælge mellem lakrids og vingummi. Man kan få 1 ting. Sådan er det også med dominans – enten så får man dominans, eller så får man ligeværdighed. Man kan ikke få begge dele! Det betyder jo ikke, at man stopper med at reflektere over sit valg. Var det nu det rigtige valg?

Ja, for mig er det det rigtige valg. Jeg har prøvet at leve i et ligeværdigt forhold både uden og med kinky sex. Men i længden fungerer det ikke for mig. I bund og grund handler det om at gøre de ting her i livet, der i sidste ende gør os lykkelige. Jeg bliver et lykkeligere menneske af at have dominansen i mit liv.

 

8 thoughts on “Kontrolfreak?

 1. Jeg kan kun give dig ret tut!
  Vi er selv ansvarlige for at være lykkelige, og hvorfor være i et forhold, hvor man selvfølgelig holder af personen, men hvor dominansen og underkastelsen ikke er til stede, når det er det man inders inde brænder for?! Har selv prøvet det – det holdt ikke så længe *S*.
  Og ja, måske det ikke er lige nemt altid at leve som “vi gør” – men synes man får så meget mere af det gode end det mindre gode – og sådan er det jo i alle forhold om de er 24/7 D/s forhold eller ren vanilje – det handler vel i bund og grund om at turde være ærlig overfor sig selv, og turde gå efter det, som gør en lykkelig!
  Jeg mærker du trives og det er fantastisk inspirerende 🙂 Elsker at følge med i din blog.

  Kærligst zoe

 2. Uhh.. Bliver altså ramt en lille smule af misundelse, hver gang jeg læser din blog. Du lever lige præcis sådan som jeg har lyst til! Det giver et håb for, at det nok også skal lykkes for mig engang 🙂

 3. Det er en svær process… både at finde ud af at man ikke kan “nøjes” med at være i et forhold med kinky sex, men også har brug for den totale kontrol… så finde en der har lyst til at tage kampen (og det er en kamp – i al fald med tøsepigebørn som os)… for derefter at turde give slip på det.. for at få friheden..
  Selv er jeg kun nået til pkt.1… og bare det at “sige det højt” er nyt og en smule svært.. 🙂

  Og jeg topper med at elske begge jeres blogs

 4. nyder også at læse din blog, og kan til dels tilslutte mig dine følelser. venter selv på min Herre og jeg tager den endelige beslutning, men tingene er jo ikke altid så ligetil. men drømmen for os begge er at komme til at leve som du og din Chef. synes det er så dejligt at læse dine tanker og følelser. o håber jeg finder de samme lykke som dig når vi beslutter os for at tage det endelige skridt

 5. Hej Tut
  Nye udfordringer/grænser.
  Når vi er hjemme,er so selv,leger vi meget, høje hæle, piercinger, halsbånd. Men uden for de trykke rammer virker det ikke, har prøvet lidt. Men sidst på sommeren var vi en tur i Rom, hvor vi følte os frie. Vi var turister, min Q havde sit flotte halsbånd på, en tynd bluse hvor piercingerne kunne ses igennem, vi nød solen og lidt kold hvidvin på en cafe. Lidt ved siden af os sad et noget yngre par, en meget flot mørk kvinde og en lysere mand, nordmand viste det sig. Da vi havde siddet lidt og nyt vinen kom kvinden hen og spurgte, om de måtte sætte sig over til os?? Jeg tog udfordringen op, de kom over til vores bord, vi fik nemt gang i almindelig snak, Marina den italienske kvinde var meget ligefrem, kommenterede min Q´s halsbånd og piercinger, Marina var på hjemmebane! Det endte med at vi blev inviteret ud om aftener, de ville hente os på hotellet. Jeg blev nødt til at købe lidt tøj til mig selv, hvis det blev meget fint. Min Q gjorde meget ud af sig selv, sminke, halsbånd, meget høje stiletter, var meget udfordrende. Vi blev afhentet i en stor BMW, da vi stod ud ved restauranten blev bilen kørt væk af en tjener. Først nu kunne jeg rigtig se vores værter, Olav meget stilig klædt, Marina var smuk, fræk at se på, hun var også på meget høje hæle, lang stram kjole, og et smukt halsbånd. Det blev en dejlig aften, men også grænseoverskridende. Vi var sammen endnu to gange, før vi skulle hjem. Nu har vi snart ferie igen, vi er inviteret til jul og nytår i Rom.

  God jul, hilsen Wawe

Der er lukket for kommentarer.